KennismakingscursussenTerug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor 5 lessen sterrenkunde, musical, natuur, dans, rap, mozaïek of muziek!
De kennismakingscursussen van Verwonder om de Hoek duren 5 weken en starten in de week van 25 oktober. En dat voor maar €25,-! Bekijk het aanbod hieronder en meld je meteen aan; klik door via de roze button!

Hortus Natuuravontuur!: Waar komt chocolade vandaan en hoe vangen vleesetende planten hun prooi? Ontdek het in de Hortus botanicus Leiden!

Jeugdtheaterhuis Musical: Ben je het gelukkigst als je kunt zingen, dansen én toneelspelen? Schrijf je dan in voor de kennismakingslessen Musical van het Jeugdtheaterhuis. 

Jeugdtheaterschool De wonderlijke wereld van Theater: ‘De wonderlijke wereld van Theater’ is een theaterworkshop waarin je je eigen verhaal mag maken tot een levend toneelstuk.

BplusC Rap: Heb jij een passie voor rap? Of ben je al bezig met rap, maar wil je aan je skills werken en vooruitgang boeken? Schrijf je dan in voor deze cursus!

Museum Volkenkunde Wie waren die Azteken?: Je leert niet alleen van alles over het oude Azteekse rijk, maar ook over Azteekse tradities van nu. Zin in een setje creatieve Museumbezoeken? Doe mee met Volkenkunde!

Heb je ook kinderen in het Voortgezet Onderwijs? Ook voor hen zijn er veel leuke cursussen! Klik door voor het volledige aanbod!

Verwonder om de hoek


Openingstijden Start in week 25 oktober 2021. Klik door naar de website op welke dagen de cursussen zijn. Prijs €25,- voor 5 kennismakingslessen Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

Wat is er veel leuks te doen voor het hele gezin deze herfstvakantie in de Leidse regio! We hebben de leukste tips voor je verzameld in een special. Klik door, kies je uitjes(s) en wacht niet te lang met reserveren!

Herfstvakantie uitjes met kinderen