Lucie's kralen enzo..Terug naar het overzicht

Een walhalla voor meisjes die dol zijn op kraaltjes en kettinkjes maken! Ook leuk voor je partijtje!

Als je het winkeltje binnenkomt, glinsteren de kraaltjes en bedels je al tegemoet. Met heel veel roze en bloemetjesbehang is het een echte meidenwinkel! Er liggen en hangen heel veel kettingen en armbandjes die je kunt kopen.

Maar ook vind je bij Lucie's alles wat je nodig hebt om zelf armbandjes, kettinkjes of oorbellen te maken: glaskralen, metalen kralen, parels, veters, elastiek, metaaldraad, slotjes, ringetjes, hangers en dat in alle mogelijke kleuren.

Verjaardagspartijtje
Het zelf maken van je eigen sieraad is natuurlijk het allerleukst samen met je vriendinnen. Daarom kan je ook je verjaardagsfeestje bij Lucie's vieren! Liever thuis je feestje mét de leukste kralen van Lucie's? Dat kan ook! Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur en is inclusief een drankje en wat lekkers. Vanaf 6 jaar.

Klik voor meer informatie over het feestje en de winkel op de roze button!

Tip: Meer kinderfeestjes vind je hier!

Tip: Op zoek naar nog meer leuke kinderwinkels in en om Leiden?

Lucie's kralen enzo

Nieuwe Rijn 38
2312 JG Leiden
Openingstijden Maandag: 13.00 - 17.30 uur Dinsdag t/m vrijdag: 10.30 - 17.30 uur Zaterdag: 11.30 - 17.30 uur Prijs Kinderfeestje €15,- pp Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de polder!

Zomer in de polder!

De zomer is een druk seizoen voor de boeren én de natuur in het Land van Wijk & Wouden. Lees onze special met toffe tips en geniet mee met het boeren buitenleven!

Ontdek het boerenleven