OpzijnPlek speelgoedTerug naar vorige pagina

  • OpzijnPlek speelgoed
Veerpolder 19-015, Warmond
Dé webwinkel vol spel-, speel- en ontwikkelmaterialen die bijdragen aan waardevol opgroeien van kinderen.
Eigenaresse Sacha Grootenboer voelde in 2009 de behoefte om haar visie op opgroeien met kinderen verder te ontwikkelen. Zij ontdekte zij dat er nog nauwelijks zinvol speelgoed en ondersteunende materialen waren voor kinderen, die echt bijdragen aan hun ontwikkeling en het samen opgroeien.

Zo kwam zij op het idee om via een webwinkel op één plek de bijzondere materialen die zij vond, aan te bieden zodat kinderen zelf kunnen kiezen wat ze echt leuk vinden en wat aansluit bij hun talent.

Ouders kunnen ideeën opdoen voor avontuurlijk en uitdagend speelgoed voor een duurzame ontwikkeling. Want kinderen willen spelen, ontdekken, leren en groeien!

Het aanbod in de webshop van Opzijnplek sluit aan bij de ontwikkeling en de beleving van kinderen. Zo vind je er superleuk speelgoed zoals kindergereedschap, microscopen en zakmessen. 

OpzijnPlek is ook een plek waar alle volwassenen met kinderen om zich heen (ouders, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, therapeuten) inspiratie kunnen opdoen en meer kunnen lezen over duurzaam opgroeien. 

Tip: Neem eens een kijkje in onze Uitagenda, deze staat vol met leuke tips voor leuke uitjes in en rondom Leiden!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

OpzijnPlek
Veerpolder 19-015
Warmond

Naar de website Direct mailen
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!

Méér leuke tips & adressen: