KindVoorHoutTerug naar het overzicht

Leuke webwinkel met houten speelgoed en kinderdecoratie van Grimm's, Ostheimer en Sarah's Silks.

KindVoorHout is een webwinkel waar je mooi houten speelgoed en decoratie kunt krijgen van de merken Grimm's, Ostheimer en Sarah's Silks.

Grimm's en Ostheimer houten speelgoed en decoratie wordt met de hand gemaakt van duurzaam hout en kindvriendelijke verfstoffen. Dit zie je, dit voel je en dit ruik je!

De kleinschalige productie vindt plaats in Europa onder eerlijke omstandigheden en soms met hulp van gehandicapten. Sarah's Silks is een fairtradeproduct uit China. De designs zijn bewust tot het minimum gehouden, zodat er ruimte overblijft voor fantasie, creativiteit en een beetje magie!

Ook leent het speelgoed zicht uitstekend voor ontwikkelingsmateriaal, daar het vol zit met goede en leerzame dingen. Niet voor niets wordt het houten speelgoed van Grimm's en Ostheimer regelmatig bekroond met het 'Spiel Gut' en 'Parents' Choice Gold Aword' symbool.

Bestel je meer dan € 60,- dan is de verzending gratis. Op afspraak kun je het ook gewoon ophalen in de winkel in Lisserbroek, op het Landgoed de Olmenhorst.

Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje in de webwinkel! Klik door via de roze button!

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Leiden. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!


KindVoorHout

Lisserweg 483b
2165 AS Lisserbroek
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis

Kinderen thuis

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips. Check onze blogpagina!

Tips voor uit en thuis