Speelkleed LeidenTerug naar het overzicht

Perfect voor kleine bewoners van Leiden: een speelkleed met je eigen stad er op afgebeeld!
Superleuk speelgoed voor jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje is het speelkleed van jouw eigen stad Leiden. Geen oubollig saai speelkleed meer bij jullie thuis maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 20 iconen en de kleinste details uit de stad. Je blijft er naar kijken!

Naast hét speelkleed van Leiden heeft City-Play ook het speelkleed gemaakt van het Circuit van Zandvoort. Hoe gaaf is dat, met Max mee racen! Goed nieuws: City-Play heeft momenteel een leuke actie. Kan je niet kiezen welk speelkleed je wilt? Nu krijg je bij aankoop van het speelkleed van Leiden 50% korting op het speelkleed van het Circuit van Zandvoort, dubbel plezier!

Het speelkleed is 130 x 160 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven. Je steunt met je aankoop ook nog eens een goed doel. Van ieder speelkleed gaat er €1,- naar een lokaal goed doel.

Kortom, een perfect cadeau voor een verjaardag, of gewoon omdat het kan!

Voor meer informatie en om het speelkleed te bestellen klik je op de roze button! En er zijn nog veel meer steden...:-)

WINACTIE
Wij mogen een speelkleed van Leiden weggeven! Ga naar de Facebookpagina van Kidsproof Leiden en reageer onder het bericht van dinsdag 19 januari 2021 dat je graag wilt winnen. En wie weet ben jij de gelukkige! De winnaar maken we bekend via onze Facebookpagina.

Speelkleed City Play


Leiden
Prijs €49,95
+ 50% korting op het speelkleed van het Circuit van Zandvoort
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis

Kinderen thuis

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips. Check onze blogpagina!

Tips voor uit en thuis