Tip een viend(in)Terug naar homepagina

Op deze website vind je de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten bij jou in de buurt! Met heel veel eropuit-tips, kindvriendelijke eetgelegenheden, leuke clubjes en workshops voor kinderen, originele ideeën voor verjaardagsfeestjes, fijne kinderwinkels én praktische adressen met betrekking tot zorg en opvoeding. Er zijn al meer dan 15 Kidsproof-regio’s, dus ook leuk voor een uitje in de vakantie!

PS: als je je aanmeldt voor de Kidsproof-nieuwsbrief krijg je voor elke vakantie de leukste tips in je mailboxPersoonlijk bericht:

1www.kidsproof.nl  1

Op Kidsproof.nl vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in en om Amsterdam, Almere, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, 't Gooi, Haarlem, Leiden en Utrecht! Naast heel veel eropuit-tips, (sport)clubs en lessen, originele ideeën voor verjaardagsfeestjes, uitjes met kinderen, fijne kinderwinkels en kindvriendelijke eetgelegenheden, vind je er ook handige adressen voor zorg en opvoeding van kinderen. Op de Uitagenda vind je volop inspiratie voor leuke kinder- en gezinsuitjes. 

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief van jouw omgeving, 'like' Kidsproof op Facebook en volg Kidsproof op Twitter. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste tips & speciale evenementen. Wie zich aanmeldt voor de nieuwsbrief of een tip instuurt doet automatisch mee met de Tip & Win actie! Kijk dus snel op www.kidsproof.nl en kies je stad!

Jouw naam:
Jouw email:
Naam vriend(in):
Email vriend(in):


ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.
Verstuur