icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

de BuitenkantineTerug naar het overzicht

Het nieuwe uitgaan: de Buitenkantine van Brasserie Buitenhuis, de place to be deze zomer.
De Buitenkantine: Veilig, Vunky en Vrij

Buiten voor het altijd al fijne Buitenhuis vind je nu de De Buitenkantine! Iedereen kan hier genieten van de zomer(vakantie) in eigen land. Een plek aan het Valkenburgse Meer met lekkere bites, drankjes en in het weekend optredens van talent uit de regio.

In een hippe, relaxte ambiance chill je in een ligstoel en als het fris wordt lekker overdekt en verwarmd. Het is niet voor niets met afstand het leukste foodtruckterras. En afstand is er zeker, we hebben een ruime locatie in de buitenlucht dat zich perfect leent voor een foodtruckconcept.

Ook voor grotere groepen is de Buitenkantine dé plek deze zomer, we hebben namelijk tafels waar je tot en met 8 personen aan kan zitten.

Op maandag tot en met donderdag opent de Buitenkantine om 16.00 uur en op vrijdag tot en met zondag om 12.00 uur ’s middags.

Kom gezellig langs of reserveer alvast je plekje als je met een groep van 4 tot en met 8 personen komt via www.brasseriebuitenhuis.nl/reserveren. Voor de bezoekers van het naastgelegen strandje hebben we onder andere Karels Biofriet, ijsjes, koffie en frisjes to-go!

Reserveren doe je via de roze button.

Brasserie Buitenhuis

J. Pellenbargweg 2
2235 SP Valkenburg
Openingstijden Op maandag tot en met donderdag opent de Buitenkantine om 16.00 uur en op vrijdag tot en met zondag om 12.00 uur ’s middags. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

De tofste vakantiekampen op een rij!