Lunchroom Hof van SijthoffTerug naar het overzicht

Geniet van een (h)eerlijke lunch in deze bijzondere lunchroom in hartje Leiden!
Hof van Sijthoff is een bijzondere lunchroom van de Gemiva-SVG Groep. Bijzonder vanwege de mooie plek (monumentaal cultuurpand Sijthoff). Bijzonder door de mensen die er werken (mensen met een beperking). En bijzonder door de producten die ze gebruiken (biologisch en/of zelf verbouwd bij eigen Gemiva-SVG locaties).

Bij deze bijzondere lunchroom geniet je van een heerlijke lunch in het hartje van Leiden. De uitgebreide menukaart staat vol met eerlijke en heerlijke huisgemaakte producten. Van dagsoepje, smoothie, tosti, verse gebakken taart, sandwich, salade tot koffie met huisgemaakte lekkernijen.

De lunchroom is ook fijn Kidsproof omdat de sfeer erg relaxt is en de kinderen hun gang kunnen gaan met spelen in het keukentje, met de trein, lekker kunnen tekenen/kleuren of rustig een boekje kunnen lezen.

Kom jij snel genieten van een lekkere lunch in dit restaurant in Leiden? Klik door via de roze button voor meer informatie over lunchroom Hof van Sijthoff en voor een kijkje op de menukaart!

Let op: reserveren verplicht!

Tip: Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van allerlei leuk kids-nieuws!

Hof van Sijtoff

Doezastraat 1b
2311 GZ Leiden
Openingstijden Hof van Sijthoff is dagelijks open van 9.30 uur tot 16.00 uur. M.u.v. de zondag. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

24 vakantiekampen op een rij!