Live cookingTerug naar het overzicht

Op vrijdag en zaterdag live cooking bij De Gouden Leeuw. Ook leuk voor de kids!

Live cooking wil zeggen dat de koks geheel tot je beschikking staan en á la minute een heerlijk vis of vlees gerecht voor je klaarmaken! Stel je eigen wokgerecht samen, welke ook direct voor je wordt gemaakt. De gerechten worden aan de seizoenen aangepast.

Je vindt in deze 'open keuken' verder een luxe assortiment met kleine voorgerechtjes, soepen, brood, lekkere verse salades, een kippengrill en verschillende warme gerechten.

En natuurlijk mag het nagerecht niet ontbreken. Schepijs, slagroom, ijstaarten en veel andere lekkere dingen vind je bij het dessertbuffet. En na al dit lekkers kun je ook nog kiezen uit café crème, cappuccino, koffie verkeerd , espresso of een kopje thee.

Aan de kleintjes wordt ook gedacht. Verschillende kindergerechten zijn er te vinden. Of de koks bakken gewoon een iets kleinere portie! Ze kunnen zelfs onder begeleiding lekkere koekjes bakken voor thuis.

Het Live Cooking heeft een programma waarin voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten achtereenvolgend worden gepresenteerd. Let op: Je kunt reserveren voor elk gewenst tijdstip, maar het advies is niet te laat te arriveren. Laat eventuele dieetwensen ook even weten van tevoren.

PS: Onbeperkt koffie, thee, frisdranken, bier en wijn in dit restaurant.

Tip: Klik door voor nog veel meer leuke restaurants in de regio Leiden waar kinderen welkom zijn

 

Hotel De Gouden Leeuw

Veurseweg 180
2252 AG Voorschoten
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ga je mee op kamp?

Ga je mee op kamp?

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Supertoffe zomerkampen voor kids