Bij Dok 2 zit je goedTerug naar het overzicht

Vanaf het terras kijk je uit op de haven en de bootjes die voorbijkomen. Ook sloepverhuur mét eten!

Restaurant Dok 2 vind je in het centrum van Leiden, aan de Haven en op de hoek van de Haarlemmerstraat. Binnen in het restaurant maken de koks heerlijke gerechten in de open keuken. Ook leuk en lekker voor de kinderen.

Op het terras zit je heerlijk onder twee oude kastanjes. Je kijkt uit op de haven, ziet veel bootjes voorbij varen en geniet van de karakteristieke grachten van Leiden. Net als op vakantie!

Je kunt ook zelf aanleggen met je boot en aan het water op de steiger zitten.

Huur een sloep!
Wat is er heerlijker dan Leiden verkennen over het water? Zelfs als geboren Leienaar ontdek je nog nieuwe plekjes! Leuk voor een dagje uit met de familie. De sloep van Dok2, De Royalist, is een schitterende oude reddingsboot en geschikt voor maximaal 30 personen. En je huurt em met bijvoorbeeld een lekkere lunch of diner aan boord. Of je gaat eerst varen en daarna lekker BBQ-en op het terras!

Meer weten? Check dan de website van Dok2 via de roze button hieronder. Daar lees je ook hoe je de sloep kunt huren en welke arrangementen er allemaal zijn.

Tip: Klik door voor nog meer leuke plekken om te eten met de kids!

Restaurant Dok 2

Havenplein 2
2312 GZ Leiden
Openingstijden Dagelijks geopend vanaf 17.00 uur. Op dinsdag gesloten. Prijs Huur van de sloep: 1 uur varen voor € 100,-. Dagdeel voor € 250,-. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de polder!

Zomer in de polder!

De zomer is een druk seizoen voor de boeren én de natuur in het Land van Wijk & Wouden. Lees onze special met toffe tips en geniet mee met het boeren buitenleven!

Ontdek het boerenleven