Lot en de WalvisTerug naar het overzicht

Een biefstuk op het kindermenu, dat is weer eens wat anders dan patat met knakworst!
Als je als restaurant als motto hebt ‘Life is short, eat dessert first’ dan zit je wat ons betreft al goed. De toetjes zijn dus ook de hele dag te bestellen! Lot & de Walvis heeft een gevarieerd menu waarin je kan zien dat Lot veel rondgereisd heeft met haar busje de Walvis.

Het kindermenu is gericht op kinderen, maar nét even wat anders dan bij andere restaurants. Neem nou bijv. een biefstukje, of een stapeltje American Pancakes en nog meer van dat lekkers! Dan kan je als ouder alleen maar hopen dat je wat mee mag snoepen van je kind... Maar niet getreurd, ook voor de volwassenen staan er pancakes op het menu! Extra leuk, met zonnig weer zet ze de bbq buiten of regelt een leuke band, net waar ze zin in heeft.

Lot & de Walvis houdt ook van een feestje, dus verzin maar een goede reden om iets te vieren en geniet van al het lekkers en de gezellige sfeer op deze toplocatie! Interesse in het feestarrangement, neem dan contact met ze op via de roze button.

Tip: Combineer de lunch/ borrel/ diner eens met een leuk kinderuitje in Leiden.

P.S. Heb je de smaak te pakken en zin om vaker uit eten te gaan met het gezin? Kijk dan regelmatig in onze categorie Uit eten en ontdek dat lekker uit eten prima met de kinderen kan! Geef je gelijk de oppas ook een avondje vrij!

Lot & de Walvis

Haven 1
2312 MG Leiden
Openingstijden Zie website via roze button Prijs Afhankelijk van je menu Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes