Mini Zoo Mappa MundiaTerug naar het overzicht

zondag 6 september 2020
Wat een gaaf avontuur bij Avonturia De Vogelkelder! Ga mee op reis door Mappa Mundia.
Ga mee op avontuur door Mappa Mundia! Zoo, Fun en Expo. Een compleet dagje uit in Den Haag voor gezinnen.

Tijdens je ontdekking door alle werelden van Avonturia, mag een bezoek aan Mappa Mundia niet ontbreken. Kom hier onder andere kijken naar de energieke en enthousiaste Stokstaartjes, de gezellige Vosmangoesten en Fennekvosjes, Reptielen, Vleermuizen en de lieve Egeltenrecs.

De entree van Mappa Mundia bevindt zich bij het Goudzoekhuisje.

In de zandopgraving kun je de archeologen helpen zoeken naar bijzondere vondsten! Maak kennis met de Zoopies, het sprookjesachtige volkje dat in de grote avonturenboom leeft. Expeditie Bombay is een speelstad, hier gaat de ontdekking verder als je speelt tussen de kisten van de haven. Uniek is het Haagse Rattenriool, waar je je bevindt onder de straten van Den Haag en neem een kijkje in de keuken van de Verstrooide Professor!

Er hangen overal informatieborden in Mappa Mundia, waar je van alles leert over onder andere de dieren die je kunt bekijken.Check voor meer info de roze button.

Tip: Vier je kinderfeestje in Mappa Mundia!

Tip: ook voor een lekker hapje en drankje met het hele gezin zit je goed in Den Haag. We hebben voor jou een overzicht met leuke restaurants in en om Den Haag, kindvriendelijk én lekker!

Avonturia de Vogelkelder

Kerketuinenweg 3
2544 CV Den Haag
Openingstijden Avonturia:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
De entree van Mappa Mundia bevindt zich bij het Goudzoekhuisje.
Prijs Vanaf 2 jaar: € 5,95 per persoon
Uitgeroepen tot goedkoopste dierentuin: Gemiddeld ben je bij een dierentuin voor 2 volwassenen en 2 kinderen in Nederland 92 euro kwijt, bij Mappa Mundia in Den Haag is dit maar 23,80 in totaal voor 4 personen.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes