Proeflesweken bij BplusC!Terug naar het overzicht

maandag 29 augustus - zondag 25 september
Ontdek de danser, muzikant of kunstenaar in jou en kom naar de proeflesweken van BplusC!
Lijkt het je leuk om een instrument uit te proberen of droom je van het spelen in een band of orkest? Wil je een keertje meedansen of de kunstenaar in jou ontdekken? Kom naar de proeflesweken van maandag 29 augustus t/m 25 september. Je kunt dan gratis meedoen aan lessen en workshops. Een ideale manier om de cursussen te ontdekken!

Muziek, theater en dans
Lijkt het je leuk om een keer een dans-, muziek- of theaterles te volgen? Wil je een van de instrumenten uitproberen? Dat kan van 29 augustus t/m 11 september.

Beeldende kunst
Volg van 12 t/m 25 september een gratis proefles bij Kunst en Beeld en ontdek de kunstenaar in jou. Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt in het i-Lab, kunstklas, fotografie en textiel!

Bekijk het complete programma op de website van BplusC, klik door via de roze button!

Tip: blader rustig door de online brochures met het aanbod voor kinderen en jongeren van de Bibliotheek, Muziekschool, Dans- en theaterschool, afdeling Kunst en Beeld en i-Lab.

BplusC

Nieuwstraat 4
2312 KB Leiden
Openingstijden 29 augustus 2022 t/m 25 september 2022 Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio