Proeflesweken bij BplusC!Terug naar het overzicht

maandag 30 augustus - vrijdag 1 oktober
Ontdek de danser, muzikant of kunstenaar in jou en kom naar de proeflesweken van BplusC!
Lijkt het je leuk om een instrument uit te proberen of droom je van het spelen in een band of orkest? Wil je een keertje meedansen of de kunstenaar in jou ontdekken? Kom naar de proeflesweken van maandag 30 augustus t/m vrijdag 1 oktober. Je kunt dan gratis meedoen aan lessen en workshops. Een ideale manier om de cursussen te ontdekken!

Muziek, theater en dans
Lijkt het je leuk om een keer een dans-, muziek- of theaterles te volgen? Wil je een van de instrumenten uitproberen? Dat kan van 30 augustus t/m 12 september.

Beeldende kunst
Volg van 20 september t/m 1 oktober een gratis proefles bij BplusC Kunst en Beeld en ontdek de kunstenaar in jou. Het cursusaanbod voor volwassenen bestaat uit tekenen, schilderen, keramiek, beeldhouwen, grafische vormgeving, fotografie, edelsmeden en textiel. Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt in het i-Lab, Kinderatelier (9+ jaar) of Jongerenatelier (12+ jaar).

Open Huis
Op 11 september is het Open Huis bij BplusC en kun je kennismaken met het lesaanbod 2021-2022 en onze docenten! Je bent van harte welkom in onze locaties Rapenburg (Rapenburg 22) en Het Leidse Volkshuis (Apothekersdijk 33) van 12.00 - 16.00 uur.

Bekijk het complete programma op de website van BplusC, klik door via de roze button!

Aanmelden
Om het aantal bezoekers op de locaties te kunnen monitoren, moet je je vooraf aanmelden voor een proefles. Dat kan door te mailen naar proefles@BplusC.nl of via de proefles-button bij elke cursus op de website van BplusC (klik door via de roze button).

Tip: blader rustig door de online brochures met het aanbod voor kinderen en jongeren van de Bibliotheek, Muziekschool, Dans- en theaterschool, afdeling Kunst en Beeld en i-Lab.

BplusC

Nieuwstraat 4
2312 KB Leiden
Openingstijden Maandag 30 augustus tot vrijdag 1 oktober Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips