CORPUS viert feest!Terug naar het overzicht

zondag 18 juni
Kom met het hele gezin meevieren dat CORPUS 15 jaar bestaat met drie toffe workshops!
CORPUS bestaat 15 jaar en dat vieren ze op 18 juni met leuke activiteiten voor het hele gezin!

Je bezoek aan CORPUS is altijd al leuk en tijdens de CORPUS Specials wordt het nóg leuker! Doe mee aan extra workshops, proefjes en nog veel meer. Je zult versteld staan van wat jouw lijf allemaal kan!

Lachworkshop
Met een vrolijk en blij gevoel CORPUS verlaten? Doe dan mee aan de lach workshop van Alles Lach! In deze 20 minuten durende workshop gaat instructrice Sanne met je lachen. Een workshop dus waarin er wordt gelachen, letterlijk gelachen.

Dans workshop
In deze 20 minuten durende workshop dompelt instructrice Nathie Perez van Swing Brasil je onder in de tropische sferen van de Braziliaanse dans. Bewegen is natuurlijk hartstikke goed voor de gezondheid maar je produceert ook het genotshormoon Dopamine. Beweeg mee met CORPUS en je gaat hoe dan ook met een gelukkig gevoel naar huis!

Haka workshop
Haka is een rituele dans van de Maori die zijn oorsprong kent in Nieuw-Zeeland. Deze eeuwenoude traditie wordt met de beoogde kracht van de voorvaderen ingezet om te verwelkomen, te strijden, maar vooral om te verbinden. Hakaworkshop.nl heeft authentieke Haka workshops ontwikkeld die zijn ondergedompeld in de cultuur en tradities van de Maori. Kom naar CORPUS en ontdek Haka! De workshops duren 45 minuten. 

Je ticket voor 'reis door de mens' koop je online; dit geeft ook toegang tot de workshops. Voor de workshops waaraan je wilt deelnemen, kun je je zondag 18 juni ter plekke inschrijven.

Kijk voor meer informatie op de website, te vinden via de roze button!

Tip: Vier ook je verjaardagsfeestje bij CORPUS! Maak samen met vriendjes en vriendinnetjes een duizelingwekkende reis door het lichaam.

CORPUS

Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest
Prijs Je ticket voor 'reis door de mens' koop je online; dit geeft ook toegang tot de workshops. Voor de workshops waaraan je wilt deelnemen, kun je je zondag 18 juni ter plekke inschrijven. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

24 x op kamp met en zonder overnachten