Bezoek Pakjesboot 12Terug naar het overzicht

Uniek uitje! Kom binnen kijken op de enige echte pakjesboot van Sinterklaas!
De enige échte, maar vooral bekendste Stoomboot van Sinterklaas is weer in Nederland en zal op maandag 29 november tot en met woensdag 1 december aanmeren in Leiden. Tijdens deze dagen geeft Sinterklaas kinderen de kans om samen met hun papa en mama, oma en opa of anderen aan boord te komen kijken.

Aan boord kunnen de kinderen zien hoe de Sint en zijn Pieten leven en werken. In de kombuis maken de Bakpieten pepernoten, marsepein, borstplaat en ander lekkers. In het pakjesruim zijn de Inpakpieten koortsachtig bezig alle cadeaus voor de kinderen van Nederland in te pakken. En als de kinderen heel stilletjes doen mogen ze ook nog een blik werpen in de slaapkamer van Sinterklaas. In de werkkamer ontmoeten de kinderen de Sint achter zijn bureau met het Grote Boek van Sinterklaas.

Heb jij altijd al willen kijken wat er zich allemaal aan boord van de Pakjesboot 12 afspeelt? Grijp dan nu deze unieke kans en kom op 29, 30november of 1 december aan boord.

Bekijk de website van Pakjesboot voor meer informatie en om je rondleiding te reserveren! Wees er snel bij want vol = vol!

Pakjesboot 12


Openingstijden Maandag 29 november, van 14:30 tot 17:30 uur
Dinsdag 30 november, van 14:30 tot 17:30 uur
Woensdag 1 december, van 13:00 tot 17:30 uur
Prijs Kinderen 1 t/m 12 jaar: € 12,50 p.p.
Personen 13 jaar en ouder: € 10,00 p.p.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rondleiding op Pakjesboot 12

Rondleiding op Pakjesboot 12

De enige échte, maar vooral bekendste Stoomboot van Sinterklaas ligt vanaf 29 november t/m 1 december in Leiden en jij kunt een rondleiding krijgen! Reserveer snel je tickets, want vol=vol!

Reserveer je tickets!