Maisdoolhof bij Straat-HofTerug naar het overzicht

dinsdag 18 augustus 2020
Helemaal gek van het doolhof? Deze zoektocht is op de boerderij! Een boerendoolhof door metershoge maïs!
Kun jij altijd de weg vinden? Dan hebben we een uitdaging voor je. Probeer je weg te vinden in het doolhof waarbij je door metershoge maïs moet lopen. Los jij onderweg de rebus op?

Het doolhof op Kampeerboerderij De Straat-Hof is vanaf nu dagelijks van 10.30 tot 16.30 uur.

Dit jaar hebben ze een alternatief voor het beroemde maisdool-hof bedacht en het is nu corona-proof !

We hebben er een eenrichting educatief kronkel-Hof van weten te maken waardoor de 1.50 meter regel ruimschoots nageleefd kan worden en je toch naar boerderij de Straat-Hof kunt komen om door het mais te lopen en de aldaar verscholen raadsels van ons spel op te lossen en een heerlijk ijsje te verdienen.

Voor 3,50 p.p. heb je toegang tot het Mais kronkel-Hof en kun je hier spelen, tokkelen,trampoline spingen, klimmen, glijden en op het slingertouw tussen de strobalen bij de koeien in de stal en onderweg kennis maken met onze koeien, alfjes alpaca's, ezeltjes, Lakenvelders, geiten, kippen, eenden, konijnen.

Je kunt ook genieten van een drankje, frietje, Capucino met melk van eigen koeien en huisgemaakte appeltaart op ons gezellig boeren terras. Kom en proef de gemoedelijke sfeer en ont-moet ! Tot ziens op de Straat-Hof


Reserveren mag, maar hoeft niet (groepen wel)! Neem contact op met boer Aad. Vermeld er even bij dat je via Kidsproof komt.

zondag 26 juli is de kinderkaravaan van Circus Moustache op Boerderij Straat-Hof, dat wil je niet missen!

Tip: wist je dat je hier ook op kamp kunt? Kunt kamperen? Je slaapfeestje kunt vieren? Super toch!

Tip: wil jij onze leuke tips in je mailbox ontvangen? Meld je even aan dan mis je niks!

Kampeerboerderij Straat Hof

Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
Openingstijden Vanaf 24 juli tot medio half september zal het Straat-Hofse Mais kronkel-hof  geopend zijn voor bezoekers . Openingstijden: dagelijks van 10.30 tot 16.30 uur Groepen op afspraak. Prijs € 3,50 per persoon. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes