Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Kinderboekenweek 2017Terug naar vorige pagina

woensdag 4 oktober 2017 - zondag 15 oktober 2017
Van 4 t/m 15 oktober is het weer de Kinderboekenweek! Dit jaar is het thema 'Gruwelijk eng!'
Veel boekhandels, scholen en bibliotheken in Leiden organiseren deze week evenementen rondom het thema 'Gruwelijk eng!' er komen auteurs voorlezen of signeren en je kunt voorstellingen bijwonen. Kijk hier voor het programma bij Jeugdboekhandel Silvester.

Bibliotheek
Tijdens de Kinderboekenweek zijn er veel griezelige activiteiten bij de bibliotheek. Kijk even in onze uitagenda, daar staan ze allemaal in! Vraag in de bieb naar de gratis Kidsproof boekenlegger!

Boekenweekgeschenk
Bij besteding van minimaal €10 ontvang je bij je kinderwinkel of favoriete boekhandel het boekenweekgeschenk 'Kattensoep' van de schrijfster Janneke Schotveld.

Kinderboekenweek website
Kijk in het overzicht op de website van de Kinderboekenweek wat er bij jou in de buurt te doen is! Klik door via de roze button

Kinderen voor Kinderen
En natuurlijk heeft Kinderen voor Kinderen ook dit jaar weer een nieuwe Kinderboekenweek-hit gemaakt! Het nummer is geschreven door muziekproducer Tjeerd P. Oosterhuis en kinderboekenschrijver Jozua Douglas. Trollen en draken, heksen en kraaien: een lekker eng nummer! 


Het lied is voor het 6e jaar op rij het themalied van de Kinderboekenweek. Het hele album is vanaf 22 september verkrijgbaar.
Zing mee en leer het dansje stap voor stap. 

TIP: kijk hier voor de leukste kinderwinkels en boekhandels in de regio Leiden!

  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Kidsproof LeidenNaar de website

Openingstijden

4 t/m 15 oktober 2017
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!