Lammetjesdagen MerenwijkTerug naar het overzicht

woensdag 25 maart 2020

Kinderboerderij Merenwijk

Parkzicht 100
2317 RH Leiden
Openingstijden van 13.00 – 16.00 uur Prijs Entree is gratis

Deelname aan de Naar buiten!-activiteiten is € 2,00 per kind (graag contant betalen).

Voor een pony-rit betaal je € 2,00 per rit.
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
AFGELAST - Hoera er zijn weer lammetjes bij de kinderboerderij in de Merenwijk! Kom knuffelen en spelen!
Vanwege de nieuwe berichtgeving over evenementen en het Corona-virus worden de Lammetjesdagen op boerderij Buitenverwachting (a.s. zaterdag en 21 maart) en de Lammetjesdag op woensdag 25 maart (Kinderboerderij Merenwijk) AFGELAST. We weten nog niet of de Lammetjesdag op 1 april op kinderboerderij Merenwijk door kan gaan. We houden je daarvan op de hoogte.

Er zijn weer pasgeboren lammetjes bij kinderboerderij Merenwijk en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Op woensdag 25 maart en 1 april kun je tijdens de feestelijke Lammetjesdagen bij de kinderboerderij tussen de dartelende lammetjes en geitjes lopen in de wei. Er zijn ook andere jonge dieren zoals konijntjes en kuikens! Speciaal op deze dagen kunnen kinderen de hele middag terecht voor ponyrijden en wordt het springkussen opgeblazen.

Tijdens de Lammetjesdagen kun je middels het nieuwe boekje ‘Wildplukken in de regio Leiden’ op zoek gaan naar wilde eetbare kruiden en daarvan een lekkere pesto bereiden. Naar buiten! Leiden verzorgt verder activiteiten als: knutselen met wol, bodemdiertjes zoeken en een tuinkers-mannetje maken.

Restaurant de Trotse Pauw is tijdens de Lammetjesdagen ook open. Zij verkopen drankjes en lekkere hapjes.

De entree voor de Lammetjesdagen is gratis. Voor enkele activiteiten en de ponyritjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. Kinderboerderij Weidezicht bevindt zich in de Merenwijk, Parkzicht 100, Leiden.

Voor meer informatie over de kinderboerderij klik je op de roze button of neem contact op met de blauwe belbutton.

Tip: Het is bijna meivakantie en er is ontzettend veel leuks te doen in en om Leiden! Kijk alvast vooruit in de Kidsproof uitagenda en reserveer je plek of kaartje voor die leuke film, voorstelling of workshop.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs