icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Koningsspelenlied is uit!Terug naar het overzicht

vrijdag 23 april 2021
Nieuwe Koningsspelenlied én videoclip van Kinderen voor Kinderen is uit!
De titel van het liedje is ‘Zij aan zij’ en sluit daarmee naadloos aan op het thema ‘IK + JIJ = WIJ’ van de Koningsspelen 2021. Een vrolijk nummer waarin de kinderen zingen over samen zijn, samen bewegen en waarin zij onderling geen verschil maken en niemand uitsluiten. Het maakt niet uit wie je bent, iedereen mag er zijn. 

Nieuwe videoclip Zij aan zij

In de gloednieuwe videoclip van ‘Zij aan zij’ komen de koorkinderen letterlijk kleur brengen. Zang- en dansvideo’s van Zij aan zij

In de aanloop naar de Koningsspelen op 23 april zijn er ook weer aparte zang- en dansvideo’s voor de kinderen (en leerkrachten). Hierin leggen de kinderen stap voor stap uit hoe je het lied en de dans zelf kunt instuderen. Daarbij is rekening gehouden met verschillende varianten (moeilijk, makkelijk en zittend) zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Deze video's vind je op het YouTube kanaal én op de website van Kinderen voor Kinderen (klik door via de roze button).

Koningsspelen 2021

Vanaf nu kun je dus enthousiast het liedje en de dans van ‘Zij aan zij’ oefenen voor de feestelijke start van de Koningsspelen op 23 april 2021.

Doe je mee?Fotocredits: Ineke Oostveen

Kinderen voor Kinderen BNN VARA

Wim T. Schippersplein (Media Park) 3
1217 WD Hilversum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera het is meivakantie!

Hoera het is meivakantie!

Hebben jullie ook al meivakantie? Ondanks dat nog lang niet alles open is, is er toch ontzettend veel leuks te doen in onze regio. Maak er een fijne tijd van met elkaar!

Meivakantietips voor uit en thuis