Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Zelfpluk Olmenhorst 2017!Terug naar vorige pagina

donderdag 12 oktober 2017 - zondag 29 oktober 2017
  • Zelfpluk Olmenhorst 2017!
  • Zelfpluk Olmenhorst 2017!
  • Zelfpluk Olmenhorst 2017!
  • Zelfpluk Olmenhorst 2017!
  • Zelfpluk Olmenhorst 2017!
Lisserweg 481,2165 AS Lisserbroek
Pluk zelf je appels en peren op Landgoed De Olmenhorst! Dagelijks tijdens de herfstvakantie!

Appels en peren plukken op Landgoed De Olmenhorst is echt een gewéldig uitje om samen met je kinderen te doen. Want wat is er lekkerder dan je eigen appeltje of peertje mee naar school? En er is nog zoveel meer te doen!

Vanaf 16 september start de zelfpluk! Dus zet je rubber laarzen vast klaar, pak een grote mand of tas en trommel al je vrienden op en oogsten maar. Appels en peren zo van de boom, lekker!

Veel kinderactiviteiten
Naast het plukken is er nog veel meer te beleven op de Olmenhorst! Heerlijk rondwandelen, in de speeltuin spelen, lekker vies worden, in de zweefmolen, ritje maken met de huifkar, ponyrijden en pijl en boog schieten. De ateliers op het landgoed verzorgen diverse inloopworkshops en leuke activiteiten. 

Adopteer een eigen boom
Wie wil kan zelfs een eigen appelboom adopteren, tegen een vast bedrag op jaarbasis is dan de gehele oogst (wisselend tussen ongeveer 8 en 18 kg per jaar) van deze boom voor jou.

Fruit voor thuis
Wie komt plukken wil dit natuurlijk mee naar huis nemen. Neem daarom een stevig krat of tas mee of pak de bolderkar. Eventueel kun je bij de plukkraampjes een tasje kopen. Geplukt fruit wordt direct in de boomgaard gewogen en afgerekend. Per dag wordt een deel van de boomgaard vrijgegeven voor de zelfpluk. Peren kunnen (behalve in de herfstvakantie) alleen in het weekend geplukt worden en zo lang de voorraad strekt.

Tot pluks!

Tip: Op het Landgoed vind je ook een leuke landgoedwinkel en is er allerlei lekkers te krijgen.

  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Landgoed De Olmenhorst
Lisserweg 481
2165 AS Lisserbroek

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Tijdens de zelfpluk is iedereen op woensdag- & vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag & zondag de gehele dag van 10.00 tot 17.00 uur welkom om de boomgaard in te trekken met een plukmand of tas. Tijdens de herfstvakantie kan er zelfs elke dag geplukt worden. 

Prijs

Entree gratis, in het weekend € 3,- voor parkeren. Sommige activiteiten vragen kleine bijdrage. De prijs van het fruit is €2,25 per kilo.
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!