Appel drive-throughTerug naar het overzicht

zondag 22 november
Landgoed de Olmenhorst organiseert op 21 en 22 november een appel drive-through!
Om iedereen nog gemakkelijker en veilig van een nieuwe voorraad appels te voorzien organiseert de Olmenhorst op 21 en 22 november een appel drive-through vanaf de parkeerplaats van de Fruitloods waarbij je amper hoeft te sjouwen en nog voor de voordelige Zelfpluk prijs heerlijke biologische appels kunt afhalen. Je kunt de appels en ook sap van te voren bestellen en betalen.
 
Meer mogelijkheden
Feestjes mogen nu even niet op de Olmenhorst en je kunt ons steunen door appels te kopen of een kerstpakket te bestellen in de Fruitloods of via de site. Er is van alles mogelijk zoals een adoptie appelboom, appeltaartpakket, pakketten met delicatessen, Olmenhorst producten, bijzondere theesoorten, Italiaanse lekkernijen, speciaal bier en nog veel meer.

Ook is een Kerst drive-through op het sfeervolle landgoed mogelijk om toch iets feestelijk te doen voor collega’s en medewerkers en bijvoorbeeld het Kerstpakket uit te reiken. Met de auto rijdt men dan langs diverse kiosken in Kerststijl waar er iets lekkers te eten en te drinken wordt verzorgd. Er zijn allerlei variaties mogelijk van oester tot broodje braadworst, warme chocolademelk tot een alcoholvrije bubbel.

Klik door via de roze button voor alle informatie.

Landgoed De Olmenhorst

Lisserweg 481
2165 AS Lisserbroek
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaastijd!

Sinterklaastijd!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Sinterklaas thuistips