Bon Dia, Goeiemorgen (4+)Terug naar het overzicht

zondag 14 april
Een muziektheatervoorstelling rondom kinderliedjes van Curaçao, Aruba en Bonaire in de Leidse Schouwburg.
Wat doe je als je niet kunt slapen? Het lukt Izaline Calister niet om in slaap te komen. In het schemergebied tussen dag en nacht is haar slaapkamer een plek waar knuffels tot leven komen, een schimmenspel leidt tot een groot dansfeest en er wordt zelfs gevoetbald! Izaline beleeft allerlei avonturen waarbij de vrolijkste kinderliedjes voorbijkomen. Is het een droom, of is dit echt? 

Bon Dia, Goeiemorgen is een muziektheatervoorstelling voor kids vanaf 4 jaar rondom een bonte verzameling kinderliedjes van Curaçao, Aruba en Bonaire. De liedjes worden tweetalig, in zowel het Papiaments als het Nederlands gezongen door Izaline Calister begeleid door pianist Thijs Borsten (bekend van de succesvolle cd-serie Trapperdetrap en de Liedjesatlas) en percussionist Danny Rombout. Kiki Jaski verzorgt het script en de regie.

Bon Dia, Goeiemorgen is op zondag 14 april te zien in de Leidse Schouwburg.

Geniet samen met je kind van deze muzikale voorstelling in het theater!

Klik voor meer informatie over deze voorstelling en het reserveren van je tickets op de roze button.

Tip: Combineer een bezoekje aan het theater met een lekker hapje en drankje in de stad, bij een van de kindvriendelijke restaurants in Leiden.

Leidse Schouwburg

Oude Vest 43
2312 XS Leiden
Openingstijden Zondag 14 april
14:30-15:30 uur
Prijs 1e rang: €15,50
2e rang: €13,00
3e rang: €12,50
Kind t/m 12 jaar: €12,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, geniet ervan!

Lente in en om Leiden