Buiten de lijntjes (6+)Terug naar het overzicht

donderdag 22 oktober
Tekenen op het ritme van Slagwerk Den Haag op het toneel van de Leidse Schouwburg!
Deze voorstelling gaat door. Kom meedoen tijdens herfstvakantie. Tekenen op het ritme van Slagwerk Den Haag op het toneel van de Leidse Schouwburg! Muziek luisteren én tegelijkertijd samen tekenen, wat is er nou heerlijker dan dat?

Slagwerk Den Haag
Drie spelers van Slagwerk Den Haag en tekenaar Gerard de Bruyne komen naar het theater toe met heel veel mooie instrumenten, enorme vellen papier en tekenspullen. Met als vruchtbare ondergrond de repetitieve klanken, ritmes en patronen van klassiekers van Steve Reich & James Tenney, laten de kinderen samen met Gerard een enorme beeldtuin ontstaan. Er worden zaadjes gezaaid, de bloemen groeien naar hartenlust en uiteindelijk mag iedereen zijn favoriete stukje tuin ‘oogsten’ en mee naar huis nemen. Een harmonieuze middag, waar iedereen tóch lekker buiten de lijntjes kleurt!

Voor kinderen vanaf 6 jaar.
Deelname ook erg aan te bevelen aan drukke ouders met volle agenda's ;-)

Tijdens dit concert mogen jullie zelf ook plaats nemen op het toneel! Kaarten worden standaard los (met 1-persoonskaarten) verkocht. We zorgen dat je veilig kan genieten van het concert met gepaste afstand tussen de volwassenen.

Kastanjerrr Theaterfestival
Dit concert is onderdeel van het jaarlijkse Kastanjerrr Theaterfestival in de herfstvakantie. Meer informatie vind je hier.

Doe je mee? Tickets bestel je via de roze website button op deze pagina.

Leidse Schouwburg

Oude Vest 43
2312 XS Leiden
Openingstijden do 22 oktober 2020 13:30 Prijs zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

21 x Halloween tips voor thuis

21 x Halloween tips voor thuis

Lekker thuis griezelen, dat vinden alle kinderen leuk en spannend! We hebben 21 Halloween activiteiten voor thuis bedacht. Griezel je mee?

Griezelen maar!