Help, Helikopterouders (8+)Terug naar het overzicht

zondag 21 april
Theater - Een actuele en hilarisch herkenbare familievoorstelling vol interactie in de Leidse Schouwburg.
Theatergezelschap Het Laagland komt met een voorstelling voor iedereen van 8 tot 108 jaar: Help, helikopterouders! Over alles wat je altijd al wilde weten over opvoeders.

Heb jij van die ouders die niets aan het toeval overlaten? Die als helikopters boven je hangen, klaar om elk mogelijk gevaar goedbedoeld uit de weg te ruimen? Of word jij juist met twee verschillende sokken naar school gestuurd? En controleert niemand of je huiswerk af is?

Over de voorstelling
Zoek dekking, een oudercrash! Op weg naar school zijn een Helikoptermoeder en -vader op elkaar gebotst. Het schoolplein bleek zó glad geveegd door een Curlingvader, dat ze in hun noodlanding een Loedermoeder en een Pizzapapa meesleurden en zijn doorgegleden tot in de Leidse Schouwburg. Zoiets is hen nog nooit overkomen!

Een coördinatiefout? Of toch iets té zwaar bepakt met ALLES wat nodig is om hun kinderen beschermd en succesvol te laten opgroeien? In Help, Helikopterouders! kruipen vijf acteurs afwisselend in de huid van ouders en kinderen. Ze zetten de boel flink op z’n kop om samen met het publiek te oefenen met opvoeden en opgevoed worden.

Geniet van deze actuele en hilarisch herkenbare familievoorstelling vol interactie voor alle Curlingvaders, Tiger Moms, Pizzapapa’s, Loedermoeders én hun kinderen.

Klik voor meer informatieen voor tickets op de roze websitebutton!

Tip: Je vindt op Kidsproof.nl nog véél meer leuke uittips! Of kijk bij onze zusjes: Kidsproofvakantie.nl voor de leukste overnachtingsadresjes in Nederland & Kidsproofplus.nl met eropuit-tips voor kinderen met een extra zorgbehoefte.

Leidse Schouwburg

Oude Vest 43
2312 XS Leiden
Openingstijden Zondag 21 april 2024
14:30 uur
Prijs 1e rang: €19,50
2e rang: €17,00
3e rang: €14,50
Kind t/m 12 jaar: €16,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Het is lente! We zien lammetjes in de wei, overal narcissen, het zonnetje komt steeds vaker door... In onze Uitagenda vind je fijne lentetips, geniet ervan!

Lente in en om Leiden