Poppenkast (5+)Terug naar het overzicht

zondag 5 februari
Een poppenkast met poppen die in opstand komen, nu in de Leidse Schouwburg!
De poppenkast van de familie Rozenwater trekt eeuwenlang door stad en land. En al die jaren spelen Jan Klaassen, Katrijn, Pierlala en de Draak de sterren van de hemel. Maar de tijden lijken veranderd; de poppenkast trekt te weinig publiek en brengt geen geld meer op. De poppen doen waar ze zin in hebben en laten zich niet meer besturen.

Meneer Rozenwater ziet geen andere uitweg en zet de poppenkast, poppen én verhalen te koop. De poppen komen in opstand en eisen de regie over hun eigen poppenkast op.

Poppenkast (5+) is een productie van De Toneelmakerij en duurt 50 minuten. De voorstelling is te zien op 5 februari om 14.30 uur in de Leidse Schouwburg. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €12,50.

Kom je ook gezellig met het hele gezin kijken? Voor meer informatie over deze kindervoorstelling en het reserveren van kaartjes klik je op de roze button!

Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

Leidse Schouwburg

Oude Vest 43
2312 XS Leiden
Openingstijden 14:30 uur Prijs vanaf €12,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio