Scheepsjongens van BontekoeTerug naar het overzicht

zondag 26 maart
Razend spannende familievoorstelling die het beroemde boek op zijn kop zet nu in de Leidse Schouwburg!
Na het succesvolle Oorlogswinter is Theatergroep De Jonge Honden terug in de theaters met De scheepsjongens van Bontekoe. Het beroemde boek wordt op z’n kop gezet in deze razend spannende voorstelling te zien op 26 maart in de Leidse Schouwburg om 14:30 uur. 

Drie vrienden gaan aan boord op het schip de Nieuw Hoorn. De bestemming is Oost-Indië. Onderweg vertellen oudere matrozen stoere verhalen over hoe het daar is. Maar als het schip midden op zee in brand vliegt en ze aanspoelen op een dichtbegroeid eiland, belanden de vrienden in een totaal ander avontuur dan ze van tevoren verwacht hadden.

Tijdens hun zwerftocht door de wildernis van een onbekend eiland leren ze steeds meer over zichzelf en de wereld. Hoe dieper ze het land intrekken, hoe meer ze zich afvragen waarom ze eigenlijk van huis zijn gegaan.

Kom je ook kijken? Voor meer info en tickets klik je op de roze button.

Ontdek de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

Leidse Schouwburg

Oude Vest 43
2312 XS Leiden
Openingstijden 14:30 uur Prijs vanaf €12,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips