Herfstvakantie in MadurodamTerug naar het overzicht

zondag 31 oktober
Beleef het mooiste van Nederland bij Madurodam! Met het speciale paspoort ga je op ontdekkingsreis. Leuk!
Kom deze herfstvakantie naar familiepark Madurodam. Beleef samen het mooiste en beste van Nederland. Speel met de interactieve miniaturen. Ontdek hoe een sluis werkt, laad containers in de Rotterdamse haven én voorkom dat Nederland onder water komt te staan. De allerkleinsten spelen in de nijntje speeltuin en genieten van alle bewegende treintjes, boten en auto’s.
Extra leuk deze vakantie: Met het Madurodam paspoort ga je op ontdekkingsreis door heel Nederland. Bezoek zoveel mogelijk bestemmingen en bestempel zelf je paspoort .

Attracties binnen en buiten
Oók binnen is genoeg te doen en te beleven, handig voor als het eventjes regent. Stap aan boord van nieuwste attractie The Flying Dutchman. Vlieg vlak over de Amsterdamse grachten, dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s en vlieg van de ene verbazing in de andere met The Flying Dutchman. In Nieuw Amsterdam vaar je naar het New York van de 17e eeuw en ontdek je de Nederlandse roots van deze wereldstad. Vergeet niet om op tijd de kanonnen af te vuren! Ook leuk om te doen: draai aan de radars van de grote stoommachine en maak van water land in attractie de Waterwolf.

Lekker op pad met de (klein)kinderen
In Madurodam is veel te zien, doen en beleven voor jong én oud. Het ideale uitje dat leuk en leerzaam is voor (klein)kinderen met hun papa’s en mama’s of opa’s en oma's. Kom gezellig langs deze vakantie! Madurodam. Moet je meemaken.

Kortom: er is zoveel leuks te doen! Klik door en reserveer je ticket!

Madurodam

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Openingstijden In de herfstvakantie is Madurodam iedere dag open van 9.00 uur tot 18.00 uur. Prijs zie website Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

Wat is er veel leuks te doen voor het hele gezin deze herfstvakantie in de Leidse regio! We hebben de leukste tips voor je verzameld in een special. Klik door, kies je uitjes(s) en wacht niet te lang met reserveren!

Herfstvakantie uitjes met kinderen