Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Kabouterweek in jouw regio!Terug naar vorige pagina

zaterdag 14 oktober 2017
  • Kabouterweek in jouw regio!
  • Kabouterweek in jouw regio!
  • Kabouterweek in jouw regio!
Zie website voor het kabouterpad in jouw regio!,
Ga tijdens de kabouterweek met je (klein)kinderen op zoek naar sporen van échte kabouters!
Dit jaar vindt de Kabouterweek van Staatsbosbeheer weer plaats in de herfstvakantie, van 14 tot en met 29 oktober. Dat komt goed uit, want alle (klein)kinderen zijn dan vrij én de natuurgebieden van Staatsbosbeheer laten hun prachtige herfstkleuren zien.

Kabouterpaden
Tijdens de Kabouterweek, maar ook daarbuiten, ga je in de gezonde buitenlucht met je (klein)kinderen, uitgedost als kabouters, op zoek naar sporen van échte kabouters. Dat doen jullie op de kabouterpaden, aangelegd op verschillend locaties in Nederland zodat je nooit ver hoeft te reizen. Waar de kabouterpaden precies zijn, ontdek je hier

Geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar, maar ook oudere kinderen die in kabouters geloven, zijn van harte welkom bij het buitencentrum.

Extra avontuurlijk
De kinderen worden, voordat ze gaan zoeken, uitgedost als kabouter met een rode puntmuts, knapzak en roodgeschminkte wangen. Na afloop mogen ze de muts houden en krijgen ze een leuk aandenken aan het kabouteravontuur.

Alleen in de Kabouterweek: schatkistje en een winactie
Alleen in deze periode is de speurtocht nog spannender dan buiten de herfstvakantie: dan is er langs het kabouterpad bij het buitencentrum een schatkistje verstopt. Wat erin zit is een geheim, maar één ding is zeker: het kind dat de schat vindt, krijgt een verrassing.

Ook voor de (groot)ouders wacht er tijdens de Kabouterweek een extraatje: zij maken kans op een weekendverblijf voor vier personen in een vakantiewoning van Staatsbosbeheer.

Klik voor meer informatie en het boeken van een kabouterpad, via de websitebutton, door naar de website van Kabouterweek 2017!

Tip: print deze kleurplaat uit om je kinderen alvast in de kabouterstemming te brengen.
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Staatsbosbeheer Kabouterweek 2017
Zie website voor het kabouterpad in jouw regio!


Naar de website

Openingstijden

Van 14 t/m 29 oktober

Prijs

€ 5,- per kind
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!

Méér leuke tips & adressen: