Eneco Clean Beach CupTerug naar het overzicht

zondag 26 maart
Doe mee aan de jaarlijkse grote schoonmaakactie en maak samen de héle Noordzeekust schoon!
Met Eneco Clean Beach Cup kun je op zondag 26 maart weer langskomen op één van de 26 beach- en surfclubs in Nederland en België. Kom jij mee opruimen op één van de deelnemende locaties? Samen maken we de héle Noordzeekust schoon! Je kan je NU aanmelden (klik op roze button).

Hoe?
Meld je aan en haal op de dag zelf bij je favoriete club een opruimpakket op. Je kunt je opruimpakket en hesje afhalen tussen 13:00 en 18:00 uur bij elke deelnemende club.

Wist je dat?
Verschillende surfclubs langs de Belgische kust en Nederlandse kust ondernemen het hele jaar door al concreet actie om zwerfvuil aan te pakken. Ze bannen plastic rietjes en roerstaafjes, beperken individuele verpakkingen en beperken het gebruik van plastic flesjes.

Deelnemen aan Eneco Clean Beach Cup kan op verschillende startlocaties. Dit zijn de locaties in Noordwijk:

BEACH BREAK - NOORDWIJK
Zeereep 106

KSN NOORDWIJK
Kon. Astrid Boulevard 103

Er is een toffe samenwerking met TrashUre Hunt en dit zijn de hoofdpartners: Eneco, Sunweb en Princes.

Op de website via de roze button vind je alle deelnemende locaties in Nederland en België en je inschrijven. Kom vooral op de fiets en neem gezellig je hele familie of je beste vrienden mee!

Tip: er zijn zo veel toffe uitjes te vinden in en rond de stad! Niet bij te houden. Abonneer je daarom ook op de Kidsproof nieuwsbrief en mis niks!

Eneco Clean Beach Cup


Noordzeekust
Openingstijden Opruimpakket en hesje afhalen tussen 13:00 en 18:00 uur Prijs Gratis deelname Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips