Great American CircusTerug naar het overzicht

zaterdag 14 oktober - zondag 29 oktober
Reserveer je tickets mét Kidsproof korting voor dit circus vol wereldsterren in de herfstvakantie!
Acrobaten, clowns en jongleurs schitteren bij het Great American Circus tijdens de herfstvakantie van 14 oktober t/m 29 oktober. De absolute wereldtop op circusgebied reist exclusief voor deze familieshow af naar Hoofddorp. In de piste geniet je met je hele gezin van sensatie in de lucht, handstandacrobaten en comedy. Mis het niet! 

Via Kidsproof ontvang je €10 korting per kaartje (geldig voor alle data, tijden en rangen, muv loges)! Klik door via de roze button en reserveer jouw plekjes

Het Great American Circus behoort tot de grootste familieshows in Europa. De producenten hebben acts gescout bij onder meer de prestigieuze circusfestivals in Monte Carlo, Boedapest, Massy, Parijs en bij Cirque du Soleil. In de twee uur durende show zie je bijvoorbeeld huiveringwekkende stunts aan de trapeze. Daarnaast is er ongeëvenaarde krachtacrobatiek en natuurlijk zorgen clowns voor de vrolijke noot. Showgirls, moderne muziek en prachtige kostuums maken de beleving compleet. De voorstelling bevat geen dieren. 
  
Circus is meer dan alleen een voorstelling. De beleving voor het publiek begint al bij aankomst op het circusterrein. Alle tenten van het Great American Circus zijn voorzien van duizenden lampjes. De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen en het circus is aangenaam verwarmd. Er is plaats voor meer dan duizend bezoekers per voorstelling in de immense tent van het Great American Circus. De vraag naar kaarten is groot dus tijdig reserveren is raadzaam.  
 
Praktische informatie:
Data: 14 tot en met 29 oktober (herfstvakantie) 
Locatie: Theatertent aan de Paviljoenlaan in Hoofddorp 
Voor navigatie: Paviljoenlaan 1 – Hoofddorp. 
Parkeren is gratis.

Great American Circus

Paviljoenlaan 1
2131 LZ Hoofddorp
Openingstijden Data: 14 tot en met 29 oktober (herfstvakantie) 2023 Prijs Zie website via de roze button voor de prijzen. De kaartjes, incl de €10 Kidsproof korting, zijn vanaf €25 per ticket. Naar de website Reserveren
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje vieren?

Kinderfeestje vieren?

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk alle feestjes in de regio