icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Lekker uit vanuit huisTerug naar het overzicht

dinsdag 2 juni - zondag 28 juni
Een hele dag, midweek of weekend onbeperkt genieten van Virtual Reality. Met 20 EUR Kidsproofkorting!
Het Virtuorium aan de Breestraat in Leiden is het Virtual Reality centrum in Leiden. Nu met thuisbrengservice!

Ze brengen je een mooie set van twee VR brillen waar jij en je gezin onbeperkt van kunnen genieten. Alles is al voorbereid waardoor je vrijwel direct aan de slag kunt. Ze leveren meer dan twintig verschillende ervaringen mee, er zit altijd wel iets bij voor jou en je kinderen.

Doordat je twee brillen krijgt kun je ook nog eens samen spelen voor extra plezier.

Woon je in Leiden of een van de omliggende gemeenten zoals Noordwijk, Voorschoten, Alphen aan de Rijn of Lisse etc. dan is dit het perfecte thuis uitje voor jou. Aanbevolen leeftijd 9+

Na bestelling wordt het pakket keurig netjes bij jouw thuis afgeleverd en weer opgehaald. Alle apparatuur is schoongemaakt met alcohol en behandelt met een UV sterilisator. Een eenvoudige handleiding zorgt ervoor dat je in een handomdraai kunt spelen. Mocht het nodig zijn dan is een belletje genoeg om ervoor te zorgen dat Het Virtuorium je verder helpt.

KIDSPROOF KORTING: Je krijgt nu twintig euro korting op de normale prijs. Voor 79 euro heb jij het pakket al in huis, helemaal thuisgebracht. Een dag niet genoeg? Het is 139 euro voor een midweek of weekend. Dat wordt een hartstikke leuke vakantie. Boek snel met code KIDSPROOFJUNI20 en het pakket komt naar je toe.

Het Virtuorium

Breestraat 51
2311 CJ Leiden
Prijs KIDSPROOF KORTING: Je krijgt nu twintig euro korting op de normale prijs van €99.
Voor 79 euro heb jij het pakket al in huis, helemaal thuisgebracht. Een dag niet genoeg? Het is 139 euro voor een midweek of weekend. Dat wordt een hartstikke leuke vakantie. Boek snel met code KIDSPROOFJUNI20 en het pakket komt naar je toe.
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit of thuis

Eropuit of thuis

Wat is open? Wat nog dicht? En wat kun je thuis allemaal doen? Wij houden het bij in onze eropuit categorie!

Uit en thuis tips