icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Tulpenvelden Tour met RenzyTerug naar het overzicht

zaterdag 24 april 2021
Cruis met je gezin in een Renault Twizy langs de tulpen en bloemenvelden, 100% Coronaproof!
Beleef de betoverende tulpenvelden op z'n puurst met de Tulpen Tour van Renzy. Geniet van de kleuren, de geuren en stap onderweg zo vaak uit als je wilt voor een selfie tussen de tulpen- en bloemenvelden. In een elektrische 2-persoons Renault Twizy inclusief GPS navigatie en audioguide, verken je op eigen tempo één van de mooiste en kleurrijkste streken van Nederland.

Je rijdt in de stoere Twizy gedurende 2 uur een route van zo'n 20 kilometer, met een stop bij de Tulperij, een authentieke tulpenbollenkwekerij. De audiotour vertelt je alles over de omgeving en deelt leuke tulpenweetjes.

Voor de kids (leeftijd 4 t/m 16 jaar) is er een uitdagende ‘Kraak de code van kluis speurtocht’ met aan het einde een leuke prijs. Het is nog leerzaam ook, want de kids komen tijdens deze tour alles te weten over de oer-Hollandse tulp. Toer op landweggetjes tussen de bloeiende tulpen door en zet de Twizy langs de kant om de bloemenzee van dichtbij te bewonderen. Rijden in een Renault Twizy is super easy en leuk: onderweg trek je veel bekijks! Hij rijdt geruisloos en is 100% elektrisch, dus je tour is nog milieuvriendelijk ook.

De Tulpenvelden Tour inclusief GPS navigatie en audioguide is te boeken van half maart tot en met half mei. Vanaf eind maart tot half mei staan de tulpenvelden in bloei. De start- en eindlocatie is Meer en Duin 36 in Lisse. (NB: data kunnen afwijken)

Wat zit er in de Tulpen- en bloemenvelden Tour
• Een elektrische Renault Twizy geschikt voor 2 personen (leuk om met je gezin 2 Twizy's te huren!)
• GPS navigatie met een voorgeprogrammeerde vaste route van 20km door de Bollenstreek
• Een vaste route langs de tulpen- en bloemenvelden en een stop bij een tulpenbollenkwekerij.
• Audioguide beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits met alle ins en outs over de omgeving en leuke tulpenweetjes
• De duur van de Tulpenvelden tour is 120 minuten met onderweg voldoende tijd om te stoppen en de bloemen van dichtbij te bewonderen
• Kidstour met uitdagende fotospeurtocht en een prijs aan het einde van de tour (2 volwassenen + 2 kids vanaf 4 t/m 16 jaar)

Iets voor jou? Klik snel door voor alle informatie en reserveer jouw Twizy!

Renzy

Meer en Duin 36a
2163 HC Lisse
Openingstijden Half maart - half mei 2021

Tijdschema Tulpen tour
10:00 – 12:00 uur
13:00 – 15:00 uur
16:00 – 18:00 uur
Prijs Euro 89,- voor een GPS audiotour van 120 minuten voor 2 personen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera het is meivakantie!

Hoera het is meivakantie!

Hebben jullie ook al meivakantie? Ondanks dat nog lang niet alles open is, is er toch ontzettend veel leuks te doen in onze regio. Maak er een fijne tijd van met elkaar!

Meivakantietips voor uit en thuis