icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

SKATE4daagseTerug naar het overzicht

woensdag 1 september
Doe mee aan de allereerste SKATE4daagse, superleuk voor het hele gezin!

Hoe doe je mee aan de SKATE4daagse?

Je doet mee als je in de week van 30 augustus t/m 5 september vier keer de weg op gaat om lekker te skaten. Je kunt uit vier afstanden kiezen: 5, 10, 15 of 20 kilometer. Je mag overal gaan skaten waar je wilt; kies vooraf wat leuke routes!

Download de Sprint App

Deze app van de KNSB is gratis te downloaden op alle telefoons in jouw Appstore of Playstore. Je geeft erin aan dat je mee wilt doen aan de SKATE4daagse Challenge en gedurende de 4 dagen dat jullie aan de SKATE4daagse meedoen houden jullie hierin jullie voortgang bij zodat deze wordt geregistreerd. Ook tijdens jullie trainingsrondjes voorafgaand aan de SKATE4daagse kun je in de app jullie voortgang volgen. De afstand, route, je gemiddelde snelheid én PR's worden gemeten en deze kun je opslaan.

Weet je zelf even geen leuke route? Volg dan die van iemand anders die je voorgegaan is; in de Sprint App vind je de opgeslagen routes van anderen in jouw buurt, de afstand en de kwalificatie in de vorm van een aantal sterren staan er bij!

Doe gratis mee aan de SKATE4daagse!

Het downloaden van de app en het meedoen aan de SKATE4daagse is helemaal gratis. Laagdrempeliger wordt het bijna niet! Bij gratis deelname krijgen jullie een online medaille en korting op Powerbar sportvoeding en bij Plutosport.nl. Wil je dat je kids een fysieke medaille ontvangen? Kies dan voor een ‘PLUS’ pakket van € 7,95 of ga voor een tof SKATE4daagse T-shirt met het ‘PREMIUM’ pakket.

Klik door naar de website voor meer informatie over de SKATE4daagse en download de app om je aan te melden en te starten met trainen!

TIP 1: Gaat het skaten jullie niet direct heel gemakkelijk af? Bekijk de 'learn to skate' filmpjes en oefen er lekker op los!
TIP 2: Nodig vrienden en familie uit om ook mee te doen; zijn jullie een beetje competitief ingesteld?

KNSB SKATE4daagse


Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes