Het Kado (6+)Terug naar het overzicht

zondag 18 december
Laat je fantasie je meeslepen met deze eigenzinnige voorstelling bij Theater Ins Blau in Leiden!
Gezellig naar het theater op zondagmiddag, dat is weer eens een ander uitje! Bij Ins Blau parkeer je voor de deur en zie je de leukste familievoorstellingen. Zoals Het Kado, leuk voor iedereen vanaf 6 jaar. Ook als Kado :-)

Je ziet een hal. Met een lift, een trap, een klok, met deuren en heel veel brievenbussen. Je ziet Estel en Vladi, zus en broer. Ze wachten op een kado. Het KADO. Wat het kado is, weten ze niet, maar ze weten ZEKER dat ze het willen hebben. Dus ze wachten… Maar hoe doe je dat nou, wachten? En kan het niet wat sneller? Terwijl er keihard gewacht wordt, neemt de fantasie je flink op sleeptouw en begint de verrassende reis die je niet kón verwachten…

Het Kado is een eigenzinnige familievoorstelling waarin gespeeld wordt met de waarheid (als het ware). Te zien op 18 DECEMBER om 15:00 uur bij Theater Ins Blau aan de Haagweg in Leiden. Deze super leuke voorstelling wil je niet missen!

Voor meer informatie en om kaartjes te reserveren klik je door op de roze button.

Tip: voor nog meer leuke uitstapjes hebben we toffe eropuit-tips voor kinderen in en om Leiden! Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer.

Theater Ins Blau

Haagweg 6
2311 AA Leiden
Openingstijden 18 DECEMBER om 15:00 uur Prijs zie website theater via buttons op deze pagina Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas intochten en activiteiten

Sinterklaas intochten en activiteiten

De spanning stijgt... nog even en het is pakjesavond! Vooral een hele gezellige tijd. Klik door naar de leukste Sinterklaasuitjes, surprise tips en nog meer!

Sinterklaas uitjes en intochten