STOM (10+)Terug naar het overzicht

zondag 26 maart
Een theatervoorstelling over een zwijgend protest mét muziek.Een prachtige productie van HNTJong. TIP!
Ziggy praat niet meer. Eerst viel dat nog niet zo op, maar toen begon de meester van school het na te vragen bij de ouders van Ziggy. Niemand kon meer bedenken wanneer ze hem voor het laatst hadden horen praten.

Ze beginnen een zoektocht: waarom is Ziggy gestopt met praten? Maar ja, hoe kom je daarachter als Ziggy niks meer zegt? Ze sturen Ziggy maar naar een praatdokter. Wat moet iemand die niet meer praat nou bij een praatdokter?

STOM (10+) is een muzikale voorstelling van HNTjong over een kind dat niet meer spreekt. Over een zwijgend protest mét muziek. De voorstelling duurt 80 minuten en is te zien op 26 maart in Theater Ins Blau om 15:00 uur. Kaartjes zijn beschikbaar vanaf €12,50.

Regisseur Casper Vandeputte maakt met STOM een voorstelling over geen woorden kunnen geven aan je binnenwereld. Over niet weten wat er met je aan de hand is. Met acteurs Kirsten Mulder, Sophie Höppener en Kaspar Schellingerhout, die ook de (live)muziek voor zijn rekening neemt. Vandeputte maakte eerder de prijswinnende jongerenvoorstelling Bloedlink (14+) en de theaterhit De Gebroeders Leeuwenhart (8+).

Kom met het hele gezin kijken. Voor meer informatie over deze kindervoorstelling klik je op de roze button!

Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

Theater Ins Blau

Haagweg 6
2311 AA Leiden
Openingstijden 15:00 uur Prijs vanaf €12,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips