BabymassageTerug naar het overzicht

Door babymassage leer je je kindje op een fijne manier beter kennen. Lees verder voor een cursus!

Bij babymassage Voorschoten leer je op een hele prettige manier je baby liefdevol te masseren.

Liefdevolle aanraking draagt bij aan een regelmatig slaapritme, een goede spijsvertering en een gevoel van geborgenheid. Babymassage helpt de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid en stimuleert de zintuigen. Voor onrustige en overgevoelige baby’s werkt babymassage rustgevend. Voor ouders is het een manier om hun kindje beter te leren kennen.

De cursus babymassage bestaat uit 5 lessen. Een groep bestaat uit maximaal 5 baby’s van 3 tot 6 maanden met een ouder/verzorger. De lessen duren 1,5 uur en worden langzaam opgebouwd zodat je na 5 lessen zelf een volledige massage kunt geven. Na de massage van de kinderen is er voldoende tijd om tips en ervaringen uit te wisselen

Het is ook mogelijk om zelf een groepje samen te stellen. Bijvoorbeeld met moeders van de zwangerschapsgym,-yoga of consultatiebureau. Met 3 deelnemers kan de cursus bij iemand thuis worden gegeven. Met meer baby’s kan er een locatie worden gezocht. Ook is er de mogelijkheid om alleen les te krijgen. Dan komt Marie bij je thuis.

Wat je mee moet nemen: 
  • 2 grote handdoeken
  • stoffen luiers
  • verschoning
  • speeltje
  • celstofmatjes, als je die nog hebt uit je kraampakket
  • evt. voeding
Meer weten? Klik dan door naar de website via de roze button!

Babymassage Voorschoten

Leidseweg 155
2253 AB Voorschoten
Openingstijden Zie website voor de actuele cursusdata Prijs 5 groepslessen van 1,5 uur: € 85,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek !

Kinderboekenweek !

De Kinderboekenweek start 30 september met dit jaar als thema 'En toen'. Reis je mee terug in de tijd? Lees snel verder voor leuke activiteiten, een TOP 9 mét winactie en meer activiteiten.

Veel leesplezier!