Training GroeikidsTerug naar het overzicht

Groeikids staat voor sport & bewegen, is vernieuwend, en biedt bovenal plezier! Weerbaarheidstraining.
Groeikids biedt psychomotorische hulp aan kinderen van 6 t/m 12 jaar in de vorm van begeleiding, sport, coaching en trainingen. Groeicoaches Janneke en Maarten hebben meer dan 15 jaar ervaring in het (speciaal) onderwijs. 

Nieuwe trainingen, starten na de kerstvakantie:

Leren door Bewegen
Voor kinderen van 6,7, en 8 waarbij het leren (lezen en schrijven) niet vanzelf gaat. 
Met fysieke oefeningen wordt dit probleem van de andere kant bekeken. De kinderen gaan motorische oefeningen doen waardoor beide hersenhelften gestimuleerd worden. Bewegen is leren!

Weerbaarheidstraining
Bij faalangst is dit de perfecte training om het zelfvertrouwen van je kind een boost te geven! Fysieke oefeningen met diverse momenten voor reflectie. 

Je kan bij Groeikids ook terecht voor:
- Rots & Water
- Rouw en traumaverwerking
- Kindercoaching

Door de oplossingsgerichte manier van werken vergroten kinderen hun vaardigheden, zelfvertrouwen en autonomie, zodat zij sterker in het leven staan. Er wordt gekeken naar de talenten van de kinderen. Als kinderen lekker in hun vel zitten, hun eigen lichaam leren kennen, groeit hun zelfvertrouwen en kunnen ze zich optimaal ontwikkelen.

Klik op de roze button voor meer informatie en meld je snel aan!

Tip: meld je aan voor de Kidsproof nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

Groeikids

Orion 2
2163AJ Lisse
Openingstijden trainingen zijn op woensdagmiddag in Lisse - vanaf 6 januari Prijs 7 lessen voor €120 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes