icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Kinderopvang op maatTerug naar het overzicht

Grote zus zorgt voor maatwerk in kinderopvang aan huis!
Hulp aan huis nodig voor je kinderen? Geen probleem, bij Grote Zus kan je een nanny krijgen die precies past bij jouw eisen. Daarnaast zijn een kosten voor een nanny vaak minder hoog dan die van de kinderopvang. Wist je dat je zelfs samen met iemand anders voor een gezamenlijke nanny kan gaan? Zo kan je kind samen spelen en deel jij de kosten!

Grote Zus hanteert een unieke werving en selectie procedure. De potentiële nanny wordt grondig gescreend en zorgvuldig nagegaan of de nanny voldoet aan het profiel wat de ouders en Grote Zus opmaken.

Zij is onder andere liefdevol, positief ingesteld, staat open voor persoonlijke ontwikkeling en gaat er graag op uit.  De focus van Grote Zus gaat uit naar waar het voor het kind echt om gaat… De familieband, de stevige basis voor een succesvolle toekomst, en het leerproces. Klik op de roze button voor meer informatie!

Tip: Meer kindvriendelijke tips over opvoeding en zorg vind je in ons overzicht!

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

De tofste vakantiekampen op een rij!