Hartenwijs kindercoachTerug naar het overzicht

Een eigentijdse kindercoach voor kinderen die even niet lekker in hun vel zitten.
Heeft je kind last van boosheid, negatieve gedachten over zichzelf, gepest worden, last van de scheiding? Bij Hartenwijs kindercoach kan je voor deze en nog veel meer klachten terecht. 

Daniëlle van de Burg begeleidt kinderen van 6-14 jaar die even niet zo goed in hun vel zitten of een steuntje in de rug nodig hebben. Ze helpt deze kinderen bij het beter leren zichzelf, en bij het ontwikkelen van hun eigen kracht. De kinderen zullen zo beter in balans komen, kunnen beter voor zichzelf opkomen, ervaren meer rust, worden effectiever in het reguleren van emoties en zullen meer zelfvertrouwen ontwikkelen.

Jullie als ouders helpt ze bij het beter begrijpen van de belevingswereld van jullie kind waardoor jullie je kind beter kunnen helpen. Ook geeft ze praktische tips aan jullie mee voor lastige situaties in jullie gezin, waardoor er ook meer rust binnen het hele gezin zal komen. Jullie zullen al binnen een paar sessies verschil merken bij jullie kind en binnen het gezin. 

Wil je meer weten of contact willen opnemen? Klik dan op de roze button.

Tip: Meer aanbieders van zorg of opvoeding vind je in ons overzicht!

Hartenwijs

Magda Janssenspad 52
2331 JP Leiden
Openingstijden Zie de website voor de tijden Prijs Zie de website voor de tarieven Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ga je mee op kamp?

Ga je mee op kamp?

Je vervelen in de vakantie? Niet tijdens een van de toffe vakantiekampen. Sportief, technisch, dichtbij of wat verder weg, met of zonder overnachting....de mogelijkheden zijn eindeloos!

Supertoffe zomerkampen voor kids