Club voor hoogbegaafde kidsTerug naar het overzicht

Hier leren hoogbegaafde kinderen elkaar kennen en doen ze samen leuke dingen. Ook voor ouders!

De Kinderclub in Voorschoten is speciaal voor hoogbegaafde kinderen in de basisschoolleeftijd, vanaf groep 3. De kinderen doen activiteiten zoals spelletjes, knutselen, puzzels maken en iedere bijeenkomst iets speciaals.

Het materiaal is uitdagend voor hoogbegaafden. En de kinderen ontmoeten andere kinderen die ook hoogbegaafd zijn.

Voor de ouders is er een aparte ruimte. Er staat een boekenkist met veel informatie over hoogbegaafdheid en aanverwante onderwerpen. De koffie en thee staat klaar.

De kinderclub in Voorschoten wordt georganiseerd in zalencentrum Het Pluspunt, Jan Evertsenlaan 2 te Voorschoten (achter de kerk) door Hint Noord- en Zuid-Holland.

Telefonische hulpdienst voor ouders
Een luisterend oor nodig? Advies? Bel dan de telefonische hulpdienst van Hint op via 071-5892197. Kijk voor andere telefoonnummers op de website van Hint (klik door via de roze button).

PS: Op Kidsproof vind je het méést complete overzicht activiteiten voor kinderen in en om Leiden!

Hint Noord- & Zuid-Holland

Jan Evertsenlaan 2
2253 XG Voorschoten
Openingstijden Zondagmiddag van 14.00 - 16.00 uur. Check de site voor de data en aanmelden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer van start! En dus gaan ook de clubjes weer beginnen. In onze special vind je leuke tips én fijne nazomeruitjes. Veel plezier!

Proeflessen en nazomeruitjes