HuiswerkbegeleidingTerug naar het overzicht

Heeft je kind moeite met het maken van het huiswerk? Misschien kan Zus&Zo in Voorschoten helpen.

Bij Zus&Zo huiswerkbegeleiding kun je twee, drie of vier dagen per week terecht voor hulp bij het maken van je huiswerk. Eerst is er een intakegesprek. Daar maak je afspraken, worden eventuele studieproblemen besproken en wordt gekeken of je wel gemotiveerd bent. 

De eerste maand is de proeftijd. Zo kunnen jij, je ouders en je begeleider kijken of de aanpak aanslaat en hoe het traject verder gaat.

Iedereen krijgt zijn of haar eigen vaste begeleider. Die neemt iedere keer de planning van de dag met je door en jullie bespreken de behaalde cijfers. Daarna ga je zelf aan de slag en krijg je hulp waar nodig. Het leerwerk voor een so, pw, uso, of vp wordt altijd overhoord en het gemaakte werk wordt gecontroleerd.

Is er ergens een achterstand? Dan kan je deze achterstand eventueel inhalen met een aantal privé-lessen.

Meer weten over de filosofie, de werkwijze en andere informatie? Neem dan een kijkje op de website van Zus&Zo via de roze button!

PS: Bij Zus&Zo kunnen kinderen uit groep 8 ook terecht voor Cito-training.

 

Zus & Zo Huiswerkbegeleiding

Erasmusstraat 4
2251 BZ Voorschoten
Openingstijden Maandag t/m donderdag van 15.00 - 18.30 uur. Prijs Vanaf € 210,- per maand voor 2 x per week begeleiding. Zie website voor de overige tarieven. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

Wat is er veel leuks te doen voor het hele gezin deze herfstvakantie in de Leidse regio! We hebben de leukste tips voor je verzameld in een special. Klik door, kies je uitjes(s) en wacht niet te lang met reserveren!

Herfstvakantie uitjes met kinderen