Oppas MadeliefTerug naar vorige pagina

Bij Oppas Madelief vind je heel eenvoudig een betrouwbare oppas. Ook voor overdag en vakanties!
Of je nu af en toe een oppas zoekt, of op vaste dagen een fijn iemand zoekt om voor je kids te zorgen: Oppas Madelief helpt je!

Ook als je in de vakantie met je handen in het haar zit hoe het allemaal te regelen met werk, kinderen vakantie... Een oppasser van Oppas Madelief gaat graag met je kids op stap!

Oppas Madelief is een landelijke oppascentrale die de oppassers persoonlijk screent. De City Captain kent de oppassers in haar regio allemaal. 

Bij Oppas Madelief vind je dan ook heel eenvoudig een betrouwbare, geselecteerde oppas! Gewoon, via de website. Je ziet meteen welke oppas vrij is op de dag/tijdstip dat jij iemand zoekt én je kunt kiezen welke oppasser je het meest aanspreekt. Je ziet een foto en een persoonlijke beschrijving, incl. de woonplaats. Súperhandig (en dat weten we zelf inmiddels ook uit eigen ervaring)!

Ook fijn: ze bieden een last-minute service. Altijd verzekerd van een oppas dus. En mocht jouw oppas ziek worden? Dan zorgt Oppas Madelief voor vervanging.

Klik op de roze button voor meer informatie over deze fijne service!

PS: zelf heb ik ook ervaring met deze oppascentrale en het werkt geweldig! En de kids vragen regelmatig of Roos snel weer komt;-).
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Oppas MadeliefNaar de website Direct mailen

Prijs

Zie website voor de tarieven
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!