50 dingen die je buiten in de natuur kunt doen

18 maart 2020
50 superleuke dingen die je buiten kunt beleven, onderzoeken of maken. In de tuin, in het park, op het strand of in het bos.
50 dingen die je buiten in de natuur kunt doen. Fotograaf: Buro JP
We zitten deze dagen veel binnen met zijn allen. Gelukkig is de natuur er altijd om te ontdekken! Download nu je 50-dingen lijst van Naar buiten! en ga op avontuur.

Download ook ons GRATIS digitale mini magazine met daarin 25 geweldige plekken voor gezinnen in de Nederlandse natuur. Dan heb je meteen een overzicht van de natuurplekken waar je met je 50-dingen lijst terecht kan.

Met leuke kidsroutes, wandelingen, avontuurlijke speelplekken en natuurlijk fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het digitale mini magazine nu tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief. Schrijf je direct in via deze link en ontvang de gratis download!

Buitenspelen
Buiten kun je van alles doen en beleven, dat wist je natuurlijk allang. Maar heb jij wel eens iets van deze lijst gedaan? Er staan 50 superleuke dingen op die je buiten kunt beleven, onderzoeken of maken. Gewoon in de tuin, in het park om de hoek, op het strand of in het bos. Wat je gedaan hebt van je 50-dingen-lijst streep je af.

Je kunt de meeste dingen alleen doen, maar het is natuurlijk nog veel leuker als je het samen doet.


50 dingen naar buiten


Leuk! Deze lijst heeft ook nog een vervolg gekregen; 51 t/m100. Deze 2e lijst kan je nu ook downloaden.

Thuis
Maak een selfie of neem een mooie vondst mee als bewijs. Dan kan je er thuis nog wat moois van maken. Een steen beschilderen of een tak verwerken tot dromenvanger of zelfs pijl en boog. Veel plezier allemaal!

PS: uiteraard volg je de richtlijnen volgens het RIVM... houd dus goed afstand tot anderen, vermijd drukke plekken en ga zeker niet als je verkouden bent of andere griepklachten hebt!

Tip: Meer informatie over Naar buiten! vind je op https://naarbuitenleiden.nl/

tips tijdens corona

Naar de website