Avonturentocht in Meijendel

24 december 2017
Zijn jouw kids ook niet te porren voor een wandeling in de natuur? Probeer eens een avonturentocht! Deze kerstvakantie in mooi natuurgebied Meijendel.
Wandelen, dat is niet het snoepje waarmee je ze naar buiten lokt. Een avonturentocht daarentegen klinkt al een stuk aantrekkelijker. Deze kerstvakantie heeft de Tapuit, het bezoekerscentrum van Dunea in Meijendel, deze avonturentocht uitgezet. We namen vandaag de proef op de som.


Foto: een kersstal bij de boerderij Meijendel

De avonturentocht start bij het bezoekerscentrum. Hier haal je het papier met de route en de opdrachten op.

Foto: bezoekerscentrum De Tapuit in kerstsfeer

Je volgt de route door 1,5 kilometer duin- en bosgebied. Praktisch aangegeven met bordjes. Onderweg voer je leuke opdrachtjes uit. We klommen in bomen, zochten natuurschatten, maakten tekeningen en gedichtjes.  En dan is zo'n wandeling ineens hartstikke leuk!



Hoera, eindelijk gezellig naar buiten met elkaar!

Leuke bonus: er staat een kersstal bij boerderij Meijendel. De wandeltocht komt langs het Monkeybos, even lekker ravotten aan het eind dus. En tot slot haal je nog een kleine familieverrassing op bij het bezoekerscentrum omdat je de tocht volbracht hebt!

Wie zegt dat wandelen niet leuk is?

Praktisch: Avonturentocht tijdens de kerstvakantie; 23 december 2017 t/m 7 januari 2018. Dinsdag t/m vrijdag: 10.00-16.00 uur. Zaterdag en zondag: 10.00–17:00 uur. De Tapuit is geopend tijdens de feestdagen.