Een NERF kinderfeestje vieren bij Combat City in Leiden

17 september 2018
Wij vierden het verjaardagsfeestje van Kobe (8) bij Combat City in Leiden. Het werd een NERF partijtje, waarbij ze in een hele gave ruimte met zachte pijlen op elkaar schieten.

Her is eigenlijk net een soort tikkertje. Als je geraakt bent ben je af. "Laden, laden", horen we ze roepen. Want ja soms moet je even je NERF herladen met de pijltjes en dan wil je natuurlijk geraakt worden.



Rood bezwete koppies rennen rond. Ze leggen een flinke afstand af, want het speelveld is enorm. De disco lampen gaan aan, de rookmachine maakt het extra spannend, staat er niet ineens een vriendje achter die pilaar om jou te raken?



Er zijn verschillende spellen mogelijk om te spelen. Afhankelijk van de leeftijd van de jarige. Dit partijtje van 7 en 8 jarigen vond het vooral heel leuk, en al spannend genoeg om lekker rond te rennen.




Zijn ze wat ouder dan is bijvoorbeeld verover de vlag een leuk spel.





Praktisch:
Het spel begint met een uitleg, veiligheidsinstructies (niet op het gezicht schieten) en dan krijgen ze een veiligheidsbril en een NERF uitgereikt.





Handig dat dit gewoon in Leiden is. Combat City vind je aan de Flevoweg in Leiden. Als je een kinderfeestje viert, wil je niet te ver hoeven rijden en is het fijn dat je gewoon in Leiden terecht kunt.

Als je wilt kan je in de ruimte daar ook de kadootjes uitpakken, zingen, limonade drinken en meer. We hebben het kinderfeestjes pakket met eten aan het eind, dus na het spel verschijnen er grote schalen met friet, bitterballen en meer. Dat gaat er wel in. Wij vonden zo'n compleet verzorgd feestje heel fijn, alles is buitenshuis uit handen genomen. De jongens en meiden hebben dikke pret gehad, dus voor herhaling vatbaar!

Voor alle praktische informatie en een leuke video van ons feestje kijk je hier.