Vakantiekampen op een rij!

30 april 2021
Op kamp! Het zijn de momenten die je als kind nooit meer vergeet: Zonder ouders op stap, gave avonturen beleven en een heleboel nieuwe vriendjes maken! Reserveer nu alvast een plekje voor één van deze toffe kampen in de mei- of zomervakantie, want voor je het weet zijn ze volgeboekt.
Sportkamp
Leeftijd: 6-12 jaar
Iedere vakantie organiseert Sport BSO De Sportanen in Leiden een tof sportkamp. Deze zomervakantie ga je langs verschillende continenten... Doe 1 of meerdere dag mee!



Ponydagen

Leeftijd: 6 - 12 jaar
Deze zomer is er volop ponyplezier bij de Nieuwendijk Hoeve in Oud Ade! Daar eten, thuis slapen. Ervaring niet nodig. 



Beach Camp Junior
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Deze zomer organiseert Surfschool-Katwijk weer het Brunotti Beachcamp Junior. Elke dag surfen en heel veel andere stoere beach-activiteiten zoals suppen en kiten.



Surfkampen in Noordwijk
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Bij BeachBreak op het strand in Noordwijk kun je deze zomer op surfkamp. Er is een surf dagkamp voor kids vanaf 8 jaar en de groteren vanaf 13 jaar kunnen ook blijven slapen. Vet! Naast het surfen zijn er nog veel meer stoere activiteiten zoals archery tag, mountainbiken en kiten.



VakantieLab zomereditie
YES! Ook deze zomervakantie organiseert TechnoLab Leiden weer het VakantieLab! Van dinsdag tot vrijdag kruip jij in de huid van een programmeur, uitvinder of bioloog. Ook zijn er losse middagworkshops. Heel veel keuze!



Zomernaaidagen
Kids en tieners van 8 - 16 jr maken tijdens de zomernaaidagen van Atelier Kleurstof een complete outfit! Het gaat om 4 dagen per week dat je lekker aan de slag bent met uiteindelijk een toffe modeshow! Kom je ook? Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.



Lyceo CodeLab in Leiden
Dol op gamen? Tijdens CodeLab games maken leer jij, onder intensieve en persoonlijke begeleiding samen met leeftijdsgenoten, alles over programmeren. En maak je je eigen game! Dit kan online of op locatie. Er is ook een unieke samenwerking met Universiteit Leiden!



Zomerweken op de Kaag
Vijf weken per jaar tovert Zeilschool Eendracht een weiland aan de Kaag om tot zeilschool! Kinderen van 10 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de vier cursistenweken die ze organiseren. Je krijgt les en leert goed zeilen in een mooie elegante kielboot van 16m2.



Vlietlandweek bij WSC Vlietland
Leeftijd: 10 - 14 jaar
Vlotten bouwen, kanoën, klimmen, zeilen en nog veel meer toffe buitenactiviteiten doe je tijdens de Vlietlandweek van WSC Vlietland! Van 16 t/m 20 augustus ben je iedere dag lekker buiten op en rond het water en je slaapt lekker thuis. Tof!


Leeftijd: 4-12 jaar
Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Leiden en meer plaatsen van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel.



Teen camp
Leeftijd: 11-17 jaar
Speciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd.



Zomerkampen Club Adventure
Leeftijd: 5-13 jaar
Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Op hun eigen prachtige buitenlocaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen) zijn er zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. Onder andere Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp.



Op kamp met Vinea
Vinea heeft zoveel leuke zomerkampen met én zonder overnachting. Van ponykamp tot zeilkamp. Een onvergetelijke ervaring!



Summer Camps Holland
Leeftijd: 8-12 jaar
Zomerkampen vol avontuur, sporten en dieren? Dat zijn de vakantiekampen van Summer Camps Holland! Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen.



Mad Science zomerkamp
Ga aan de slag met de coolste proefjes, experimenteer er op los en ontdek de wereld om je heen. In het zomerkamp van Mad Science kun je raketten lanceren, mega slijm maken en chemische reacties ontdekken. Nu met KIDSPROOF korting!



Xapp ZomerKamp 
De hele zomervakantie door biedt Xapp ZomerKamp te gekke vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit doen ze al sinds 2003 met groot succes! Kies voor het MusicalKamp, CineKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in!

Xapp zomerkamp

Ubuntu Voetbalkampen (4+)
Toptrainers leren je kind nieuwe skills én beter samenspelen bij deze supercoole voetbalkampen in diverse regio's in Nederland. Ubuntu Sport werkt met een inspirerend en succesvol programma. Kies voor een 3- of 5-daags kamp (zonder overnachting)!



Nieuw: Padel Zomerkampen
Vanaf deze zomer verzorgt SimonSPORT ook padelkampen! De padelkampen zijn voor kinderen van 8 t/m 17 jaar. Het zomerkamp van SimonSPORT in Vught staat garant voor een onvergetelijke sportieve week tijdens de zomervakantie!



Nog veel meer toffe kampen vind je in ons overzicht. Veel plezier!