icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Vakantiekampen op een rij!

18 maart 2019
Op kamp! Het zijn de momenten die je als kind nooit meer vergeet: Zonder ouders op stap, gave avonturen beleven en een heleboel nieuwe vriendjes maken! Reserveer nu alvast een plekje voor één van deze toffe kampen in de mei- of zomervakantie, want voor je het weet zijn ze volgeboekt.
Leeftijd: 6 - 16 jaar
Een kamp om nooit te vergeten: het SnowWorld Summercamp! 5 dagen lang survival, tubegliden, lunch en diner, skiën en snowboarden en meer! In de mei- & zomervakantie.

Happy Kids
Leeftijd: 3 - 12 jaar
Tijdens de meivakantie kun je gegarandeerd genieten van sneeuw bij De Uithof. Iedere dag krijg je op een speelse en actieve manier een uurtje ski- of snowboardles. Deze lessen zijn voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. En de laatste dag ga je verkleed!Ponydagen
Leeftijd: 6 - 12 jaar
Deze zomer is er volop ponyplezier bij de Nieuwendijk Hoeve in Oud Ade! Daar eten, thuis slapen. Ervaring niet nodig. Tip: maak vast kennis in de meivakantie tijdens de Dol Dwaze Ponydagen!

Minikamp met de pony's en paarden
Leeftijd: 5 - 12 jaar
Aan de rand van Voorschoten, tegen Leiden, vind je De Manege Voorschoten. Een hele gezellige manege waar ze in de mei-, zomer- en herfstvakantie een leuk minikamp organiseren! De hele dag tussen de pony's en paarden en je slaapt lekker thuis. Ervaring is niet nodig. Superleuk!Catamaran zeilen of golfsurfen!
Leeftijd: vanaf 8 jaar
In de zomervakantie kun je meedoen aan een surf- of zeilkamp bij Catamaran School Zeehelden aan de Wassenaarse Slag. Een week catamaran zeilen of golfsurfen met ook nog veel meer leuke activiteiten die perfect bij het strand!

Leer zeilen in een Optimist
Leeftijd: 8 - 12 jaar
Met veel plezier goed leren zeilen? Dat doe je bij WSC Vlietland. In de mei- en zomervakantie leren kids van 8-12 jr in kleine groepjes zeilen in een Optimist. Superleuk!


DownUnderBeach Surfcamp
Leeftijd: 7 - 16 jaar
Drie of vijf dagen allemaal toffe dingen doen. Van Expeditie Robinson tot surfen en van powerkiten tot Beach Bubblevoetballen. En je sluit het kamp af met een heuse Kidz Beach BBQ!

Hart Beach Surf Camp
Leeftijd: 6 - 12 jaar
Surfen, sporten, spelen en lekker gek doen. Dat is het Hart Beach Surf Camp. Klinkt goed, toch? Na 3 of 5 dagen mag jij je een echte surfer noemen! Beach Camp Junior
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Deze zomer organiseert Surfschool-Katwijk weer het Brunotti Beachcamp Junior. Elke dag surfen en heel veel andere stoere beach-activiteiten zoals suppen en kiten.

Surfdagkamp in Katwijk
Leeftijd: 8 - 12 jaar
Elke mei- en zomervakantie is het feest bij Surfschool Surfkaravaan in Katwijk aan Zee! Van maandag t/m vrijdag kun je dan surfen, longboard skaten, skimboarden en meedoen aan strandspelen.

Leth's Dance Zomerkamp
Deze zomervakantie is het Leth's Dance Zomerkamp in het Korzo theater in Den Haag! Drie dagen theaterles, zingen, dansen, script schrijven, videoclip maken én een gezamenlijke eindshow!

Fun met Playball
Leeftijd: 3 - 9 jaar
Super fun vakantiekamp in het Nederlands en in het Engels. Tijdens dit kamp organiseren de Playball coaches de tofste balsporten. Denk aan voetbal, tennis, cricket, golf, hockey, rugby, basketbal en ga zo maar door. Mad Scientists
Leeftijd: 7 - 11 jaar
Junior wetenschappers halen hun uitvindershart op tijdens het Eureka-zomerkamp van Mad Science! Leer denken als Da Vinci, bouw gadgets voor thuis en meer! 

Villa Bloom Talent Camps
Leeftijd: 4 - 12 jaar
Tweetalige vakantiekampen met iedere week een ander thema. Zoals Sport week, Masterchef week, Circus week en Survival week. Ontdek jouw talenten en nieuwe vrienden!

Een onvergetelijk avontuur
Leeftijd: 7-19 jaar
Vinea heeft een ruim aanbod toffe zomerkampen voor 7 tot 19 jaar. Watersport of actiekamp. Paardrijden of beach fun. Tina, Zo Zit Dat of Bomberbot kamp. Dit wordt een zomervakantie om nooit te vergeten. Boek nu met korting!Summer Camp
Leeftijd: 4-12 jaar
Je kind beleeft met Engels voor Bengels een te gekke week, volledig in het Engels. Voor kinderen van 4-12 jaar. Sport, creativiteit, dance en lessen in het Engels. Op diverse locaties, onder andere Wassenaar en Voorburg.Avontuurlijke zomerkampen
Leeftijd: 5-13 jaar
Ben je dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Onder andere Outdoor Kids, Game & Reality Camp en het Grijze Jager kamp.Watersport en strand
Leeftijd: vanaf 13 jaar
Voor jongeren vanaf 13 jaar vind je op zomerkamp.com supergave zomerkampen vol actie op en rondom het water. Van een surfkamp in Zandvoort tot een watersport- of surfkamp in Spanje! Een week volop water- en beachfun!Stichting De Ster
leeftijd: 7-17 jaar
Kan jij wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken of wil je weerbaarder worden? Dan is één van de vakantiekampen van Stichting De Ster echt iets voor jou! Leren en plezier maken gaan hier hand in hand! Voor kids van 7 - 17 jaar.MusicalCamp
Leeftijd: vanaf 8 jaar
In een week tijd leer je alles over het muscialvak! Alle disciplines komen aan bod en worden begeleid door professionele docenten die veel ervaring hebben in het vak. Je blijft de hele week overnachten in tenten, gezellig toch?Summer School Programma
Leeftijd: 11-17 jaar
Teen Camp is een intensief Engels taalprogramma voor kids 11-17 jaar. Inclusief overnachtingen op een van de twee te gekke locaties. Je krijgt Engels op een hoog niveau en een programme vol leuke activiteiten met o.a. sport, muziek en dans!6x wat neem je mee op kamp?
Hoe leuk is het om als kind op kamp te gaan? Nieuwe vrienden maken, lekker buiten zijn en vooral heel veel leuke dingen doen! In deze blog vind je 6 handige goodies om mee te nemen op vakantiekamp.
Veel plezier met kiezen!
Deze en nog veel meer leuke vakantiekampen vind je in ons complete overzicht met vakantiekampen!