Hiep Hiep Hoera! Check deze 8 toffe kinderfeestjes in en om Leiden

9 mei 2019
Hiehiepgefeliciteerd! Jarig zijn in de lente en zomer is extra leuk. Want dan kun je je feestje buiten vieren. Wij hebben een paar hele leuke gevonden én tips hoe jij het feestje van je kids overleeft...
kinderfeestje-leiden-partijtje-vieren
Feesten bij de boer
Vier je verjaardag bij Boerderij Straat-Hof. Knuffelen met de dieren, spelen in het hooi, vrolijke koeien schilderen, skelteren over het erf. Nou ja, heel veel leuks te doen dus! Ook tof: blijf een nachtje slapen!Top strandfeest
Nodig je vrienden uit voor een heuse beach party! Bij Surfschool Katwijk weten ze hoe je een gaaf feestje viert. Met een van de coole clinics bijvoorbeeld. Kies je voor golfsurfen, powerkiten, longboarden of bodyboarden?

Ponyliefde en pannenkoeken
Voor alle ponyfans is dit het ultieme feestje. Het vieren van je verjaardag bij de Nieuwendijk Hoeve betekent namelijk heel veel pony's knuffelen, borstelen, rijden en spelletjes en kunstjes doen. En na afloop lekker pannenkoeken eten!

Secret Mission
Kruip in de huid van een Geheim Agent tijdens het partijtje van Bootcamp4Kids. Een sportief en spannend feestje! Ook kun je kiezen voor een thema als Superhelden, Supermodel of Ninja. Inclusief toffe uitnodiging en nu met €10,- korting!

Tijd voor actie!
Survivallen, klimmen, escape room of Australië ontdekken? Het kan allemaal bij Ayers Rock in Zoetermeer. Super plek om je feestje te vieren met heel veel verschillende opties. En al mogelijk voor kids vanaf 4 jaar!Spetterplezier
Vier je feestje in Zwembad Poelmeer! Lekker spetteren, plonsen en spelen met diverse speelmaterialen en natuurlijk zo vaak mogelijk van de coole, interactieve glijbaan. Ook zeemeerminzwemmen is mogelijk en natuurlijk is er wat lekkers!

Feestje op de kinderboerderij
Ontdekkingsfeestje, boerderijfeestje, klompenfeestje met Oud-Hollandse spelletjes... en je kunt extra activiteiten kiezen zoals pony poetsen of klompje schilderen. Het kan allemaal bij Kinderboerderij Voorschoten!

Hoe overleef ik een feestje?
Event manager, cateraar, juf, politieagent, verpleegster, chauffeur, kunstenares, clown... tijdens een kinderfeestje ben je ze allemaal tegelijk! Check deze survival-tips hoe je het feestje van je kids overleeft; zo kun je er ook van genieten!