icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Met papa op pad op Vaderdag!

23 mei 2019
Zondag 16 juni 2019 is het weer Vaderdag. De uitgelezen dag om papa eens even flink in het zonnetje te zetten. Want ook jij hebt toch de tofste, de liefste en de fijnste papa van de hele wereld? Onze tips voor een geslaagde Vaderdag in Leiden.

Heb je nog een beetje inspiratie nodig om je vader te verrassen? Kijk dan eens in onze Thuiscategorie. Daar vind je allerlei knutsels en receptjes speciaal voor Vaderdag. Daar kun je vast een mooi kadootje of lekker gerechtje mee maken om de dag feestelijk te beginnen.

Geen inspiratie? dan kunnen alle kinderen op woensdag 12 juni bij Intratuin Voorschoten een barbecueschort komen versieren voor Vaderdag! Zo blijft papa mooi schoon tijdens het barbecuen. Wel even aanmelden!Eropuit tips Vaderdag Leiden
Altijd leuk om met je papa er een dagje op uit te trekken natuurlijk! Waar maak je jouw papa nou heel blij mee? Lekker de natuur in, skaten in Park de Bult of ga met een tentje een nachtje kamperen in Cronesteijn! Speciaal voor vaderdag kun je dit weekend ook bij Landgoed De Olmenhorst kamperen, ontbijten en barbecuen! Of ga je liever op ontdekkingstocht in een gaaf museum, of naar een leuke film of theatervoorstelling?

De sportieve papa's kun je vast blij maken met een dagje klimmen in hoge boomtoppen bij klimpark Klimeiland! Met mooi weer is onbeperkt waterpret bij Aquapretpark Vlietland ook een heel goed idee. En bij Snowworld kunnen papa's met vaderdag gratis op de piste!

Ook onze Uitagenda en Eropuit categorie staan vol toffe uitjes met het hele gezin. Bekijk de zwembaden in ons overzicht met gave zwemplekken!

Bij veel restaurantjes kun je die dag terecht voor een speciale Vaderdagbrunch, een bijzonder ontbijt of een gezellig etentje. Ook deze tips staan in onze Uitagenda. Kijk ook eens in onze categorie Uit eten. Hier vind je verschillende kindvriendelijke restaurantjes, waar je ook op Vaderdag natuurlijk goed terecht kunt.

Een fijne Vaderdag!